Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszene ha barátnőtöknek ilyen lenne a körme? 17/L
Hát igen... 14-16 évesen nekem is mindig ilyenek voltak a körmeim :)
21/L
Én 29 vagyok, és nem jön be.
De ha ez a 32 éves férfi a barátod, és te tényleg csak 17 vagy, akkor ennél az embernél komoly bajok vannak. Még az is lehet, hogy bejönne neki.
Én 32 éves vagyok,de nekem nem tetszik.Több okból is.
1.Egy felnőtt nőnek ez már nem való
2.Tinikkel nem foglalkozom
3.csak tudd.Angliában az ilyen "szivárvány" színekkel a másságot szimbolizálják..Van egy meleg bár ahol ilyen színű zászló lobog..
32/F
32 éves pasassal??
Nyugi kislány! A körmöd színe messze nem fogja érdekelni,felőle akár fekete lakkal is bekenheted..Ő csak simán meg akar dugni..
A kérdező kommentje:
Ő nem olyan.
Jaj! Kislány! Ne legyél már ennyire naiv! Tudod egyik férfi sem olyan amíg nem bújsz az ágyába..Gondolkodj már! Vajon minek kellesz egy 32 éves férfinak?? Főleg ha a pasas nős,és esetleg gyerekei is vannak...De a te életed.Úgy teszed tönkre ahogy akarod..De simán fogadnék bárkivel,hogy pár hónap múlva újra írni fogsz hogy mennyire sírsz mert a pasasod kihasznált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!