Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a barátotokn...

Mit szólnátok, ha a barátotoknak nem tetszene a ruhátok és szóvá is tenné, volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Vettem egy ruhát nyárra, nekem tetszik, szép zöld, de megjegyezte, hogy érdekes ízlésem van, megkérdeztem, hogy miért és mondta, hogy nem tetszik neki, nem áll jól. Most ott tartok, hogy lehet kidobom a kukába, így már nem akarom felvenni. Túlságosan szívemre vettem, ugye?
2011. júl. 7. 16:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, milyen lehet a barátod ...

Az én férjem még életében nem foglalkozott azzal, hogy milyen ruha van rajtam ...

2011. júl. 7. 16:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
azért dobnád ki mert neki nem tetszik?? csak vele mész mindenhová? egyedül nem? én tuti nem dobnám ki
2011. júl. 7. 16:58
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Én is megmondom neki, ha valami nem áll neki jól. Különben néha képes lenne úgy mászkálni, mint valami szakadt öregember. Én meg sokszor nem nézem azt, hogy az én alkatomon valami jó-e vagy sem, csak hogy jaj máson milyen jó, meg milyen szép és divatos, közben meg tök szarul áll, nem is bánom, ha szólnak, hogy ne röhögtessem ki magam. Ráadásul neki szinte minden tetszik rajtam, ha valamire azt mondja, hogy nem, akkor az biztos béna.
2011. júl. 7. 16:59
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Jópár pasim volt már, de egyik se mondott ilyeneket. Egy volt, akinek nem tetszett a mamuszkám :) télen hidegbe az volt otthon, és elnevezte nagyipapucsnak. hát istenem, ettől még nem vetettem le :) ettől eltekintve nem szóltak sose semmit. Szerintem egy pasi inkább azt lesse, hogy mikor nincs rajtam semmi, vagy hogy mit tud levenni rólam, ne azt hogy mi van rajtam :)
2011. júl. 7. 17:00
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha neki nem tetszik, akkor ne vedd fel olyankor amikor vele vagy. Ki azért ne dobd, attól még hordhatod ha nem vagytok együtt. Én nem látok benne semmi kivetni valót, hogy megmondta, hogy neki nem tetszik a ruha. Legalább őszinte.
2011. júl. 7. 17:00
 6/20 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nagyon a szívedre vetted! :)

Nem tetszik,akkor nem tetszik.Attól te még hordhatod.

2011. júl. 7. 17:02
 7/20 anonim ***** válasza:
65%
Hát Ő jobban látja, mi áll jól Neked. Nem teszel fel egy képet a ruhádról, vagy magadról, ahogy a ruhában vagy?(arc nélkül) kíváncsi vagyok, hogy igazad van-e a barátodnak.
2011. júl. 7. 17:02
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

hej, amíg nem köt bele minden ruhadarabodba, csak egyre mondja, hogy nem tetszik neki, addig nem kellene mellre szívni. Jól mondja az egyik előttem válaszoló: vedd fel olyankor, amikor ő nem látja, ezért még nem kell a kukában végeznie.

Nekem is volt már olyan ruhadarabom, ami a páromnak nem jött be, nem nagy ügy.

2011. júl. 7. 17:04
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ. Ha minden ruhámba beleköt, és meg akarja mondani mit vegyek fel, azaz nem vagyok neki jó úgy, ahogy vagyok, akkor mehet a levesbe. Ha ez az egy, vagy pár ruha nem tetszik neki, akkor max. nem veszem fel, ha vele vagyok.
2011. júl. 7. 17:08
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

Nekem van néhány ruhám,amire a barátom azt mondta,h csak akkor vehetem fel,ha vele vagyok,mert olyan jól nézek ki benne,és van kettő,ami meg nem tetszik neki,azokat meg akkor vegyem fel,ha nem vele vagyok:) de nem dobtam még ki egy ruhát se azért,mert neki nem tetszik.magamnak,magam miatt vettem meg őket.nem kell ennek nagy feneket keríteni,azt veszel fel,amit csak akarsz,az a lényeg,h te jól érezd benne megad(max ő e lássa,ennyi):)

20/L

2011. júl. 7. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!