Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a barátotokn...

Mit szólnátok, ha a barátotoknak nem tetszene a ruhátok és szóvá is tenné, volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Vettem egy ruhát nyárra, nekem tetszik, szép zöld, de megjegyezte, hogy érdekes ízlésem van, megkérdeztem, hogy miért és mondta, hogy nem tetszik neki, nem áll jól. Most ott tartok, hogy lehet kidobom a kukába, így már nem akarom felvenni. Túlságosan szívemre vettem, ugye?
2011. júl. 7. 16:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam, hogy én is megmondom neki. Sokszor vásárolunk együtt is és nagyon sokszor van, hogy mikor megmutatok valamit neki, akkor néha mondja, hogy nem, ez nem igazán áll neked jól. Rendes oka is van, mondjuk mert nem áll jól a fenekemen, a nagy minták miatt eltűnök benne, a szabása előnytelen és nem látszik, hogy milyen csini vagyok, a színe nem megy a bőrömhöz meg ilyenek. Én is azért szoktam neki szólni, mert pl. szép izmos hosszú lába van, és képes olyan nadrágokat felvenni, hogy ilyen formátlan semminek néz ki benne, vagy némelyik pulóvernek olyan a szabása, mintha nagy lenne rá, vagy a színe sápasztja stb. Nem tudom miért kell a szívedre venni, ha a másik jót akar.
2011. júl. 7. 17:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Az is zsámít, hogy hogyan mondta.

Amúgy meg értelmetlennek látom, hogy kidobd csak azért, mert neki nem tetszik.

Azt a ruhát magadnak és nem neki vetted.

2011. júl. 7. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is néha szóvá szokta vásárlás közben tenni a párom, hogy furcsa ízlésem van. De végül mindig közös megegyezés alapján kerülnek a kosárba a ruhák:D Nem kell ezen megsértődni, neki is biztosan van olyan felsője, ami nem tetszik neked.
2011. júl. 7. 17:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
mint ahogy előttem már sokan leírták ne dobd ki a ruhát, hordjad akkor amikor nincs veled. én párom magától nem mondja, hogy hogy áll egy ruha, de ha vettem valami újat akkor mindig megmutatom neki és megkérdezem, hogy hogy áll és ő őszintén meg is mondja persze finoman....volt, hogy már visszavittem egy ruhát mert szerinte nem állt jól. én adok a véleményére és ő is az enyémre.
2011. júl. 7. 17:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Igazatok van, túlságosan a szívemre vettem, néha túlságosan megsértődöm, csak hát szeretnék neki tetszeni és rossz, hogyha nem így van és még mondja is. A másik dolog ami zavar, hogy neki a nagyon vékony nők tetszenek, én meg 52 kg-osan kicsit vastagabb kategória vagyok, szóval van fenekem, csípőm, mellem, a vádlim túl izmos.
2011. júl. 7. 17:21
 16/20 Dj Dév válasza:

Figyelj!

Én nem ismrem a te barátodat meg tégedet se de ha már neked tecik a ruha akkor mi a gond??? Nem kell foglalkozni ilyenekel jó neki nem tecik neked meg lehet az ö ruhája nem tecik nem?? Most ízlések és pofonok!!! Kinek mitecik!

Meg ha nem tecik nem kell rád nézni e!!! Am én azt mondom hogy ne dobd ki ha má meg vetted hordja ha tecik!! enyi Mással nem kell ilyeneknél foglakozni meg lehett ö nem is arra mondta hogy dobd ki csak meg jegyezte hogy neki nem tecik! nálam is volt má ilyen haverom nak meg mondtam nekem ez a felsöje nem tecik!! És mivan abból ö sem dobta ki a kukába! ha nem ugyan úgy hordja meg fordítva is volt már!!! Ilyeneket nem szabad a szabad a szivedre venni!!!!

2011. júl. 7. 17:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

kérdezd meg a barátnőidet h tényleg rosszul áll-e. Ha nem, csak arról van szó, h a barátodnak nem tetszik, azzal meg semmi baj.

Bár én tuti visszaszóltam volna

"érdekes ízlésed van"

"tudom, azért járok veled"

Nekem is volt h a barátom azt mondta egy cipőmre h neki nem tetszik, de nekem igen, így akkor hordom, ha nem vagyok vele. Hordhatnám akkor is, ha vele vagyok, mert annyira nem érdekli, de én olyankor tetszeni akarok neki. Máskor meg magamnak, én jól érzem magam benne és kész. Neki is van olyan cucca, amit nagyon szeret, de tudja h én nem. Ettől vagyunk mások :)

2011. júl. 7. 18:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok. Természetesen poénból szóltam volna vissza, és ezzel röhögtünk volna a helyzeten és nem pedig megsértődés lesz belőle
2011. júl. 7. 18:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a hosszú ruhákat, szoknyákat, mert szerintem nőies. A párom szerint meg romás. :( Úgyhogy nem veszek fel ilyet, mert kiröhög és az elég kellemetlenül érint.
2011. júl. 7. 21:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, én is ilyen alkat vagyok, ilyen súlyú csak alacsony is. Jó kritikusan nézd meg a ruhát, mert én is elég nehezen találok normálisat, sokban úgy nézek ki, mint egy összenyomott terhes asszony, vagy egy piramis, mert nem mindben látszik, hogy a kerek fenekem és mellem között van pl. vékony derekam is. Nekem ezért szokta mondani, ha ruhára mondja, hogy nem jó.

A barátnőim meg normálisak, de mint egy átlagos barátnő, ha így konkrétan rákérdezek, hogy jó-e, akkor gyakorlatilag mindenre azt mondják, hogy hogyne persze, jó. Nem is férfi szemmel néznek.

2011. júl. 7. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!