Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A barátotoknak sok lányhaverja van? Zavar ez titeket? Szokott róluk beszélni? Mit szólnátok ahhoz, hogyha jobban dicséri az ő képeiket, mint a tietekét?
Figyelt kérdés
a barátom nagyon kedves velem, de ezek a dolgok nagyon zavarnak, még nem vagyunk együtt sok ideje. vannak olyan lányok, akikkel nap mint nap beszél... félek, hogy kihasznál!2009. dec. 30. 18:09
1/6 anonim válasza:
Az én barátomnak is régen, mikor összejöttünk sok lány haverja volt és engem nagyon zavart, hogy mikor én otthon voltam, nála ott voltak a barátnök... Én megmondanám neki a magamét, ha azokat a lányokat dicsérné elöttem!!! Azóta ezt megbeszéltük és szerencsére már nem tartja velük a kapcsolatot.
2/6 anonim válasza:
Az enyémnek is vannak lány barátai, de nem érdekel. Azzal barátkozik akivel akar. Ha el akar hagyni úgyis elfog, ha féltékenykedek. Már nem zavar, hogy másokat jobban dicsér.
3/6 anonim válasza:
Nincsenek neki.
Régebben volt neki egy (tényleg csak barátok, haverok voltak), de az ŁeQrvázott engem, amikor összejöttünk. Megmondta neki, hogy ne jöjjünk össze, és majd az egyik barátnőjét elviszi hozzá, aki sokkal szebb, mint én...
Azóta nem beszélnek, tehát már 1,5éve.
Ha lenne lányhaverja, és jobban dicsérné mint engem, akkor zavarna.
18L
4/6 anonim válasza:
Azt ne várd el a barátodtól, hogy ne barátkozzon velük, mert szerintem csak felbosszantanád, hogy megmondod neki kivel ne barátkozzon. Szerintem azért veled van és nem azokkal a lányokkal, mert téged szeret. Ha valamelyik másikat szeretné, szerintem már rég elhagyott volna téged. Bár azt elmondhatod neki (vita nélkül), hogy néha mellőzve érzed magad a lányhaverjai mellett és próbáljon rád jobban figyelni. :)
5/6 anonim válasza:
Az én barátomnak is vannak csinosabb lány haverjai, de nem különösebben érdekel, mert nem minden a külső, meg tudom, hogy engem szeret !! én bízok magamban, ill. benne. :-)
6/6 anonim válasza:
Az én barátomnak is sok lánybarátja van, de nem zavar, eszembe se jutna emiatt féltékenykedni, mert tudom, hogy:
1. elcsavartam a fejét
2. egyik lánybarátja sem olyan csinos mint én
3.ha emiatt féltékenykednék, záros határidőn belül lapátra lennék téve, mert rühelli a féltékenykedést meg a hisztit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!