Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondjam, hogy mit szeretnék...

Megmondjam, hogy mit szeretnék szülinapomra, ha esélyesen csak a vita lesz belőle? Milyen reakcióra számíthatok?

Figyelt kérdés

11 nap múlva leszek 20. Igazából közepesen nem érdekel, számomra semleges, de a családom szeretne ünnepelni, mint eddig, szóval azt mondom, legyen. :D

Van valami, amit nagyon szeretnék, lassan nyolc éve, viszont anyu nem engedte, illetve még mielőtt nagykorú lettem, közölte, hogy amíg az ő házában lakok, nem. (KÖLTÖZZ EL CÍMŰ "TIPPEK" NEM ÉRDEKELNEK) Szóval lassan három éve szóba se került, azóta lehet megváltozott a véleménye, nem tudom. És szokásosan fennáll a nem tudják mi legyen nekem az ajándék, ezért kérdezgetnek. Máskor már volt vita a válaszomból, mondván, hogy hülyeség, és akkor sokkal kevésbé volt kiakasztó, sőt, anno az egyáltalán nem volt az, szóval ebből tanulva még nem volt konkrét válaszom.

Igazából azt sem feltétlen kérem, hogy a szüleimtől kapjam ezt a dolgot, ha már hülyeségnek tartják, ki tudom fizetni magamnak, bőven elég, ha anya elengedi a nagyfokú tiltakozását, és ha meglesz, akkor nincs belőle vita, nincs "amíg az én házamban laksz" és társai.

2022. okt. 9. 10:05
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
90%

Tuti az orrpiercinges. Nem tudja eltitkolni, mert muszáj hazamenni a koliból hétvégente, hogy kimossák a ruháit. Hasonló kaliber, mint a könyv rendelős. xD Kiír pár naponta egy kérdést és mindegyik alatt ugyan az a hiszti megy le. Semmi nem jó, mindenre van kifogás.

Szerintem aki ennyire fosik mutertől, az ne akarjon nagylányosat játszani. Előbb nőj fel kérdező, és majd ha már fel sem merül, hogy anyu mit szólna, majd akkor csináltass ilyeneket.

2022. okt. 9. 13:32
 42/49 anonim ***** válasza:
90%

Basszus nem ismerunk.Es te sem ismersz minket.Miert nem irod le kerek perec mirol van szo? Vakon tapogatozunk,de te elvarod,hogy erdemleges valaszt adjunk.

Kezdj mar valamit magaddal,husz eves vagy😃

2022. okt. 9. 13:36
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

#35: 👍👍👍

Azert kell egy fokú naivitás h a kérdező ismeretlenektől vár valaszt arra, hobgy mire szamíthat..

Ő ismeri a saját szüleit, senki más.

2022. okt. 9. 14:06
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyasmi, ami őt is érinti, akkor esélyes, hogy továbbra is nemet mond, így pl élő állat. Én is nemet mondanék, mert marhára nem lehet elkülöníteni a családtól, és mindenkire hatással van. Ha valami radikális változtatás az ő tulajdonát képző ingatlanon, az is esélyes, hogy továbbra is nemet mond. Egy új bútor okés, de átfesteni, szétverni a szobád, stb.nem. Minden máshoz, ami csak téged érint, semmi köze. Kérdés, hogy kirakna-e, ha mégis megléped. Azzal semmit sem veszítesz, ha rákérdezel, te kis titokzatos.
2022. okt. 9. 14:10
 45/49 anonim ***** válasza:
75%
Veszel magadnak kisállatot, ha elköltözöl. Ne kérd tőlük, mivel 8 éve nemleges választ kapsz, most sem fog változni
2022. okt. 9. 16:11
 46/49 anonim ***** válasza:
90%
A kerdes megvalaszolasahoz pedig fontos lebne tudni, hogy mirol van szo..mert akkor kaphatnal tanacsot, hogy mivel tudsz ervelni. Igy viszont ki tudja? Lehet, hogy egy beontest szeretnel kapni, ahhoz a cuccot a gyogyszertarban magad is megveheted, de gondolom segitseget is szeretnel hozza, amihez nem biztos, hogy mindenkinek van kedve! Inkabb koltozz el es ott egyedul is kiserletezhetsz a beontessel.
2022. okt. 9. 18:59
 47/49 anonim ***** válasza:
69%

46.

:DDD

Mekkora vagy má! Hangosan felröhögtem!

Te kis perverz... ;)

2022. okt. 9. 19:43
 48/49 Darius- ***** válasza:
86%

Marpedig azt irom koltozz, mert én nem latok mas megoldast.

Konzervativ, maradi szulokkel élsz és mar felnott vagy, igy elmehetsz.

De mondd meg nekik mit szeretnél, tudniuk kell mik az igényeid, mert a csaladod.

2022. okt. 9. 23:18
 49/49 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy nem tudom feltűnt-e, hogy te (elvileg) azért nem akartad elárulni, mit akarsz, mert "akkor csak arról beszélnének". Viszont ha 48-ból (összes eddigi válasz) kivonunk kb 5-öt (a te hozzászólásaidat), megkapjuk azt a számot, ahány üzeneteneten keresztül írtak csak arról, hogy áruld el mit akarsz, különben nem tudnak segíteni, és így 1 számodra hasznos választ sem kaptál. Szóval ígyis-úgyis csak idegesítettek a hozzászólók, de megoldást nem találtál a problémára. De ha elmondtad volna, akkor néhány hasznos komment biztos érkezett volna. -_-
2022. dec. 18. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!