Anyám és nevelő apám.nagyin nagyon összevesztek uvoltoztek egymással és anyám el akar menni pedig nincs sok pénzük én utálom nevelő apám de nem gondoltam hogy idáig eljutunk, nagyon félek megtudnatok nyugtatni valamivel?
Nyilván, ezt anyád is tudja, hogy nincs sok pénzetek és ezt csak hirtelen felindulásból mondta!
A pénz az nagyon erős összetartó erő! Mindenki megnyugszik és folytatódik minden a régi kerékvágásban!😊
Ha esetleg élnek még a nagyszüleid és nem rossz a kapcsolat, akkor oda tudtok menni. Lehet kell néhány hónap míg helyrerázódtok anyagilag.
De ha egyébként nem szoktak ilyen viták lenni, akkor lehet csak egy hirtelen felindulás volt.
#4-es te biztosan csak tudod. Hova menjen pénz nélkül?
Mehet. Persze hogy mehet. Az utcára. Vagy az anyjához, már ha vissza tud menni vagy még él neki.
Elárulnád nekem hogy pénz nélkül te hova költöznél?
"A pénz lényegesebb" hát ha enni, inni akar és aludni valahol akkor sajnos igen. Ki nem szarja le, ha lenne félretéve pénze már rég lelépett volna a nő a gyerekkel. De nincs. Max.az utcára tud menni. A gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!