Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondjam, hogy mit szeretnék...

Megmondjam, hogy mit szeretnék szülinapomra, ha esélyesen csak a vita lesz belőle? Milyen reakcióra számíthatok?

Figyelt kérdés

11 nap múlva leszek 20. Igazából közepesen nem érdekel, számomra semleges, de a családom szeretne ünnepelni, mint eddig, szóval azt mondom, legyen. :D

Van valami, amit nagyon szeretnék, lassan nyolc éve, viszont anyu nem engedte, illetve még mielőtt nagykorú lettem, közölte, hogy amíg az ő házában lakok, nem. (KÖLTÖZZ EL CÍMŰ "TIPPEK" NEM ÉRDEKELNEK) Szóval lassan három éve szóba se került, azóta lehet megváltozott a véleménye, nem tudom. És szokásosan fennáll a nem tudják mi legyen nekem az ajándék, ezért kérdezgetnek. Máskor már volt vita a válaszomból, mondván, hogy hülyeség, és akkor sokkal kevésbé volt kiakasztó, sőt, anno az egyáltalán nem volt az, szóval ebből tanulva még nem volt konkrét válaszom.

Igazából azt sem feltétlen kérem, hogy a szüleimtől kapjam ezt a dolgot, ha már hülyeségnek tartják, ki tudom fizetni magamnak, bőven elég, ha anya elengedi a nagyfokú tiltakozását, és ha meglesz, akkor nincs belőle vita, nincs "amíg az én házamban laksz" és társai.

2022. okt. 9. 10:05
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
23%

Semmi harcias nincs a kérdező attitűdjében. Az, hogy itt egyes okoskodó funkcionális analfabéták, akik sajna többséget képeznek, nem a kérdésre válaszolnak, az nem az ő hibája. Az volt a kérdése, hogy megéri-e azt a választ adnia a kérdésre, amit ő szeretne válaszolni. Aki erre azt taglalja, hogy felnőtt, és azt csinál amit akar, meg tippelgeti, hogy miről van szó, az teljesen haszontalan dolgokat ír, nem a kérdésre válaszol. Pont.

Én amúgy teljesen megértem, hogy miért nem konkretizál. Nekem ennyi idősen volt kérdésem az orrpiercing vs szülők helyzetben. Tudjátok miből állt a válaszok nagyobb része? Hát nem tippekből, hogy hogy lehet ezt megbeszélni. Random képek egy disznó orráról, fúj de undorító, nem járnék nővel, akinek ilyenje van, takarodjak otthonról, meg ilyenek. Feltételezem ezt akarja elkerülni a kérdező. Erre feltehetőleg ugyanezek az idióták idejönnek tippelgetni, meg offolni, aztán vergődnek, hisztisnek titulálják csórit, ha a kérdező ennek nem örül, egyébként teljesen érthetően. Hát b+...

2022. okt. 9. 12:14
 32/49 anonim ***** válasza:
87%

31!

Releváns választ csak konkrét kérdésre lehet adni.

2022. okt. 9. 12:46
 33/49 A kérdező kommentje:
#32 Nem konkretizáltam, mert láttam hasonló kérdéseket, és ott sem született releváns válasz, csak olyasmik, amiket az a válaszoló írt.
2022. okt. 9. 12:56
 34/49 anonim ***** válasza:
85%

Aha. Ok. Akkor pár hasonló stílusú kérdés, próbálj meg kérlek érdemben válaszolni, jo?

Katit nem engedi az anyja Pistinel aludni. Hogyan érhetné el Kati, hogy Pistinél aludjon.

Janinak nem engedi az anyja, hogy a legjobb barátjával elmehessen bulizni. Hogy vegye rá Jani az anyját, hogy elmehessen?

Kati át akarja festeni a szobáját, de az anyja nem engedi. Hogy vegye rá Kati az anyját, hogy megengedje?

2022. okt. 9. 13:05
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Hogy milyen reakcióra számíthatsz? Hát azt még akkor sem lehetne megmondani, ha tudnánk, hogy miről van szó. Merthogy nem ismerjük a szüleidet. Így meg aztán végképp nem. Én arra tippelnék, hogy két év alatt nemigen változott meg drasztikusan a véleménye.
2022. okt. 9. 13:06
 36/49 anonim ***** válasza:
85%
Erre mit elhet akkor mondani, próbáld meg aztán ennyi, ennél többet a gyakorlatban nem elhet ha ekkora top secret a dolog.
2022. okt. 9. 13:07
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy ekkora az ellenállás, szerintem ne hozd szóba, kérj valami mást. Azt gondolom, ha megemlíted, a nemleges válasz mellett még a szülinapi ünneplés is erről a témáról fog szólni. Próbálkozz más alkalommal, csak úgy egy sima hétköznap.
2022. okt. 9. 13:23
 38/49 anonim ***** válasza:
81%
Ez az orrpiercinges csaj. Hetek óta itt vergődik, hogy jajj hogy vegye rá az anyját, hogy megengedje. Már millió választ kapott.
2022. okt. 9. 13:25
 39/49 A kérdező kommentje:
#38 Nem orrpiercinget akarok. De pont az ő kérdései alatti válaszokból kiindulva nem konkretizáltam.
2022. okt. 9. 13:27
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Az én kérdéseimre miért nem valaszolsz? 34. vagyok
2022. okt. 9. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!