Mit tehetnék még amivel jobb lehetne?
Szóval az anyukám egy nagyon-nagyon jó anya.
Mindenben segít nekünk a férjemmel bármiben csak kell, támogat, mellettünk áll mindenben, ha szükségem lenne rá, az utolsó fillérjét is nekem adná. Amióta megszülettem tökéletes vele a kapcsolatom, hála istennek tényleg nagyon szerencsém van vele.
Ezt azért írtam le, mert mostanában nagyon stresszes vagyok mert elég sok minden történt pár hét alatt, és összeszólalkoztam vele, ebből kifolyólag nagyon csúnyán beszéltem vele és vágtam a fejéhez dolgokat.
Persze bocsánatot kértem ezerszer azóta meg vettem neki virágot hogy azzal is kifejezzem mennyire rettenetes embernek érzem magam ez miatt. Ő meg sem sértődött mert tudja mi áll előttünk meg mögöttünk és szinte megértette amiért rátámadtam mert stresszes vagyok stb.
De az a baj semmivel sem jobb azzal, hogy ezerszer bocsánatot kértem és tényleg nagyon megbántam. Rettentően lelkiismeret furdalásom van. Mit tudnék még tenni amivel ez jobb lenne?
Ha ő nem érzi rosszul magát, akkor semmit nem tudsz tenni, hogy neki jobb legyen. Felesleges is ezzel terhelni tovább.
Csak benned van rossz érzés.
Ki kell böjtölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!