Mikor meg jon a fizetesem most is elmentem betétet venni , állandó vita hogy ahogy megkapom a fizetesemet csak szórom el..
Hogy ilyenkor minden fele megy a penz..
Mondom anyának azért nem nekem lenne a kötelességem állni a menstruációs segédeszközöket kiskorúan, diákmelós fizetésből, ő meg hozzáteszik, hogy már nem is neki hanem nekem kell gondoskodni hogy legyen.
Nem. Neked kell szólni, hogy fogyóban van, de az árát állni neki kell. Elég alap.
2022. aug. 2. 19:54
2/32 A kérdező kommentje:
Szoktam szolni.
Pici a jovedelme. Rokkantsagi jaradek 44.000ft
2022. aug. 2. 19:57
3/32 anonim válasza:
Anyád egy ordas nagy idióta.
2022. aug. 2. 19:57
4/32 anonim válasza:
Mivel nem tudja, de még csak nem is akarja állni az ALAPVETŐ szükségleteidet, elég durván megütheni a bokáját... Főleg ha még hangoztassa is.
Ez konkrétan az a szint, mintha nem gondoskodna az élelmedről, a ruházatodról vagy arról hogy ne fagyj meg télen.
2022. aug. 2. 20:15
5/32 anonim válasza:
Ha csak ennyi a bevételek, akkor nem csodálom, hogy neked kell állni ... Amúgy Szociális segély, egyéb segély nem jöhet szóba?
2022. aug. 2. 20:33
6/32 anonim válasza:
De ha rokkant, akkor mégis mit tehetne? Az én kamasz lányom is dolgozik, és simán megveszi magának az ilyen dolgokat, meg ruhát, cipőt is. Pedig mi nem vagyunk rászorulva. Igaz, mi külföldön élünk, itt természetes, hogy a diákok dolgoznak, és onnantól nem a szüleiktől kérnek pénzt. Ha egyszer ennyi bevétele van, akkor mégis mit tudna csinálni?
2022. aug. 2. 21:03
7/32 anonim válasza:
Pl nem beleszólni ha betétet vesz a gyereke 🤔😏
2022. aug. 2. 21:34
8/32 anonim válasza:
6
A szülőnek KÖTELESSÉGE eltartani a kiskorú gyerekét. Mi nem világos ebben? Az hogy rokkant nem kifogás. Kapjon szegény lány valami fertőzést, mert még betétet sem vehet a saját pénzéből? (Aminek a fizetése amúgyis a szülőnek lenne kutya kötelessége) Az ilyentől eszküszöm jobb lenne elvenni a gyereket. Nevelőszülők ide vagy oda, ők legalább nem szarnak a gyerekre, s az elvárható minimumot megadják neki, ami sajnos néhány véglénynek nem megy...
2022. aug. 2. 21:46
9/32 anonim válasza:
BTK 208. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy – ideértve a szülői felügyeletet gyakorló szülő, illetve gyám élettársát, továbbá a szülői felügyeleti jogától megfosztott szülőt is, ha a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él –, aki e feladatából eredő kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!