A párom gyűlöli a Nővéremet. Állandó vita és veszekedés tárgya. Mit tennétek a helyemben?
Csak annyit írtál le, hogy a testvéredék rossz anyagi körülmények között élnek. Azt nem írtad, hogy milyen a testvéri viszony köztetek. Akkor is jóban lennétek, ha nem segítenéd őket anyagilag? Egyébként számíthatsz rájuk, nem pénzben értem?
Ezek szerint te messze élsz a pároddal, nem abban a városban, ahol a lakásod van. Akkor miért fáj neki, ha használják? Ezen kívül pénzben is segíted őket?
A pároddal mióta vagy együtt? Albérletben laktok, vagy saját házban? Be tudsz szállni a kettőtök közös kiadásaiba úgy, hogy sokat segítesz a testvérednek? Ezt leszámítva jól megvagytok a pároddal?
Nem tudom, mit tennék, ezeket a válaszokat azért tudni kellene, hogy valaki objektív választ adjon.
Külföldön élünk,anyagilag nem segítem őket,jó viszonyban vagyok a testvéremmel.Dolgozni nem dolgozom, a gyermekemmel vagyok itthon.
A veszekedést leszámítva jól megvagyok a párommal öt éve.
Mégis miben segitesz?Csak a lakàs miatt nem veszekedne veled a férjed!
Melyik orszàgban vagy?
"A párod pénzén segítesz a nővérednek?"
Ahogy látpm, nehézségeid vannak a szövegértelmezéssel!!! A kérdezö NEM a párja pénzen segít a növérének, hanem megengedte, hogy a kérdezö lakásában lakhasson a növére!!!!
7-es.
Félreolvastam, tudod, van ilyen.
Amúgy egy felkiáltójel is elég. :)
Relax
Mivel eltartott vagy, függő helyzetben, kölyökkel a nyakadon, külföldön, nemigen tehetsz semmit. Fogadd el, hogy a párod utálja a nővéredet - ez az ő érzése és az ő dolga. Megjegyzem: én teljes mellszélességgel őt támogatom ebben a témában. Ki nem állhatom az élősködő, nyavalygó, másokra csavarodó, tehetetlent játszó embereket.
Mondd meg, de őszintén: te hogyan érzel a nővéreddel kapcsolatban? A te lakásodban laknak. Őket támogatja anyuka, téged nem. Most ne gyere azzal, hogy jaj, ők milyen szegények - lelkileg igen, de másként most nem számít -, csak arra gondolj, hogy mindig a te KÁRODRA a testvéredet segíti anyuka.
Te nem gyűlölöd a testvéredet? Már megbocsáss, de akkor veled valami baj van. A saját valós érzelmeid elől is menekülsz.
Te csak ne teremtsd békét, nem a te dolgod. Inkább gondolkodj el a te valós érzelmeiden és állj a párod mellé. Neki van igaza, az nem is vitás.
A te lakasod, azt csinalsz vele amit akarsz, ha neked tetszik voroskeresztet jatszani, jogod van hozza.
Viszont ha a parod tartja el a csaladot es teged joreszt, akkor valahol jogos az elvarasa, hogy elsodlegesen a sajat csaladodat segitsd es ne a rokonsagot tomd.
Mert azt a lakast ki is lehetne adni, es igy attol a jovedelemtol a te csaladod esik el.
Ami a szuleidet illeti az mas, ok nyilvan azt segitik aki inkabb raszorul, ez is ertheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!