Állandó vita?!? Olvasd lent
Figyelt kérdés
Mikor meg jon a fizetesem most is elmentem betétet venni , állandó vita hogy ahogy megkapom a fizetesemet csak szórom el..
Hogy ilyenkor minden fele megy a penz..
Mondom anyának azért nem nekem lenne a kötelességem állni a menstruációs segédeszközöket kiskorúan, diákmelós fizetésből, ő meg hozzáteszik, hogy már nem is neki hanem nekem kell gondoskodni hogy legyen.
Szerintetek jogos ez a feltevés?
2022. aug. 2. 19:28
31/32 anonim válasza:
Normális esetben le kell ülni anyukád mellé, csinálni egy költségvetést, eldöntitek mikor mire tudtok költeni. Hiába szajkózzák, hogy a kiskorút el kell tartani (ami igaz is),de ha anyukád nem tud, akkor nem tud. A családban egymást kölcsönösen kell segíteni, kortól függetlenül.
32/32 anonim válasza:
Jézusom, tapsolva kellene mondani minden szótagot megnyomva.
Az. A. Baj. Hogy. Szá. Mon. Ké. Ri!
Mi. Nek. Szór. Ja. A. Pén. Zét. Be. Tét. Re.
Az a baj hogy a muher számon kéri a kérdezőt, hogy minek szórja a pénzét betétre meg tamponra. Mondja ezt egy olyan anya aki nem tudja biztosítani a kiskorú gyerekének az alapvető higiéniás termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!