Hogyan tudnánk ebből kilábalni, mert a 10 éves kisfiunk annyira rá van kattanva a számítógépre, hogy ebből állandó vita, veszekedés van?
10 eves! Mar abban a korban van, hogy igen dedosak a jatekok.
Legyel nyitott beszeld meg vele milyen jatekok erdeklik, mutassa meg. Beszelgess vele ezekrol, ami nem annyira horror vagy nem durva adj idot neki jatszani.
Ha erdeklodest mutattsz jobb lesz minden
"Van egy kisebb fiúnk is, vele sem nagyon játszik, mert csak a számitógép a minden. Persze tiltjuk, de még a tanulás közben is képes rálépni és letölteni!!!!!"
Mikor raakarnak beszelni hogy legyen masodik gyerek mert nem lesz aki lefoglalja az elsot. Ha ha ha...
Az én fiam is 10 éves, hogyne játszanának még!
Az enyém most is autókkal és pályával játszik. Akkor nem használják ezeket, ha sok kütyüt kapnak és nyilván az érdekesebb. Én is látom, hogy ha picit több az x-box mondjuk, akkor nem érdekli más (heti pár alkalommal játszik, mert ez is elvenné az eszét). Ahogy korlátozva van, újra visszatalál a gyerekkorához.
Én egész egyszerűen elvágnám a dolgot, amíg túl van rajta, az pár hét, addig semmit, utána minimális időt kapna erre.
10 éves, nem Ő dönt.
Fuhh, hát ez nehéz, mert a digitális oktatás bevonzza ezt a fajta befordulást. Vidd ki a szabadba minél többet, mozogjatok sokat. Én is tennék parent controll programot is a gépre, amin tanul.
Szerintem ne engedj neki, mert ez függőségig vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!