Szülők, ebben az esetben mi a megfelelő megoldás hisztire?
Nagyon sok kérdést írsz ki a tesódról. Az a baj, hogy ezeket Te nem tudod megoldani (nem is a te feladatod!), és jó eséllyel már a szüleitek sem. Ez a kezdetektől el van cseszve. Nyilván nem normális a viselkedése, de ha egy gyereket kicsi korától normálisan nevelnek, akkor 10 éves korban már nem viselkedik így. Jelen helyzetben én már nem tudok erőszakmentes megoldást. Ez a kiscsaj pont az a kategória, akinek lehet hogy pont egy méretes maflás segítene helyrebillenteni a agyát.
A biztonsági őrnek meg igaza volt. A szüleidnek nem való gyerek. Ha én akkor éppen ott vásárolok, nagy valószínűséggel nem hagytam volna szó nélkül. Egy földön fetrengő, hisztis 10 éves nem odavaló.
Úristen, ha ez igaz, nagyon durva! 😳
Brutálisan el van kapatva, ezt nagyon nehèz lesz helyre hozni, vagy pedig van valami baj vele. Vagyis ez ígyis-úgyis baj, de úgy értem, hogy szellemileg. Ez nem normális. Ha azt írod, hogy 3 éves, akkor még megérteném, de egy 10 évestől ez teljesen elfogadhatatlan. Nem vagyok a verés híve, de ez esetben tuti nem bírtam volna ki, kirángattam volna a kocsiba és lekeverek neki egyet. Aztán otthon szépen mehetne be a szobájába dühöngeni, ott dobálózhat, de el is vennék mindent, amit szeret és innentől vas szigor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!