Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Önző dolog, ha valaki saját...

Önző dolog, ha valaki saját elhatározásból nem vállal gyermeket?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 19:56
 71/93 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem sem önzőség gyereket vállalni, inkább nagy felelősség!

Amúgy én azt nem értem, hogy sokan miért nem képesek a kiírt kérdésre válaszolni és miért egymás hozzászólásaiba kötnek bele ?! Ez a hazai vitakultúra, sajnos!

A gyermektelenség ennyire gyűlöletgerjesztő vagy alapból ezek mind bacatlan ptsák ? :)

Bár szerintem jobb is, ha nem vállal gyereket az, akiben ennyi gyűlölet és frusztráltság van.

2022. okt. 1. 21:19
 72/93 anonim ***** válasza:
89%

"A gyermektelenség ennyire gyűlöletgerjesztő vagy alapból ezek mind bacatlan ptsák ? :)"

Ez pl igazán építő jellegű volt, és kulturált.

2022. okt. 1. 21:25
 73/93 anonim ***** válasza:
89%
“beteljesítenie a női szerepét” na ha nekem valaki ezt mondana, szajontorolnem. Es aki nem tudja beteljesiteni mert nem szulhet, az mar nem is no?? Hogy lehet ilyet mondani? Innen indult el az egesz, a gyerekesek kezdtek el gyulolkodni, ok kezdtek el felsobbrendunek erezni magukat csak mert szaporodtak. Johogy visszatamadtak a gyerektelenek..noi szerep beteljesulese, te jo eg. Noi szerep az is mikor ver az uram es elissza a penzet de en csak turjem mert nekem kuss a nevem?
2022. okt. 1. 21:26
 74/93 anonim ***** válasza:
10%

"Ez pl igazán építő jellegű volt, és kulturált."

Hehe! Az igazság mindig építő jellegű! :D

2022. okt. 1. 21:37
 75/93 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy én senkit nem láttam gyűlölködni de lehet átsiklottam valamin. A legtöbben csak leírtuk az álláspontunkat, amit magatokra vettetek. Én pl saját magamról írtam hogy akkor lennék önző ha megszülném, az hogy más mit csinál nem érdekel.

De azt is hagyjuk már, hogy a női lét egyetlen kiteljesedése az anyává válás lenne.

2022. okt. 1. 22:06
 76/93 A kérdező kommentje:
#78-as: és az apaságot is, akartad hozzátenni...
2022. okt. 1. 23:26
 77/93 anonim ***** válasza:
82%
Igaz, mondjuk hogy a szülsőséget...
2022. okt. 1. 23:26
 78/93 anonim ***** válasza:
97%

78-as: azt ugye tudod, hogy a pszichopaták többsége magas IQ-val rendelkezik?! :D

Az anyasághoz nem intelligencia tesz kell, hanem szív, lélek, érzelem, emberség, SZERETET és némi pénz, ami biztosítja a család anyagi fennmaradását.

Sokaknál van pénz, de mégis boldogtalan a gyerek.

És nagyon sok szegény családban szeretetben nevelik a gyerekeket.

Én inkább EQ-teszthez kötném az anyaságot.

Fórumozni meg nem engednélek addig, amíg más hozzászólókat leostobázol csak azért, mert nem tetszik neked a más véleménye.

Tisztelet!

Na, ez az, ami manapság sokakból hiányzik.

Nem tisztelik az anyákat.

Gyerekek nem tisztelik a szülőket.

A társadalom nem tiszteli az embert.

Gépek, karrierek, pozíciók, kivagyiság és fene nagy szabadság van miközben belül rohadnak a lelkek - de az úgysem fontos, mert nem váltható pénzre ugye..

2022. okt. 1. 23:40
 79/93 anonim ***** válasza:
95%

Én nem akarok gyereket, és nem zavar az sem, ha bárki önzőnek gondol🤷‍♀️

Csak krónikus betegségeket és mindenféle lelki trauma hatásait tudnám neki továbbadni. Jobban jár ha meg sem születik.

2022. okt. 2. 01:01
 80/93 anonim ***** válasza:
92%

Nem önző dolog. Az a gyerek nem létezik, nem tudsz vele szemben önző vagy nem önző lenni.

Csak ebben a propagandaagymosott országban manapság mindenki biológiai hulladéknak van beállítva, aki nem szült minimum három gyereket azurának.

2022. okt. 2. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!