Önző dolog, ha valaki saját elhatározásból nem vállal gyermeket?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 19:56
11/93 anonim válasza:
Ezazzz szapuljuk a gyerekeseket!!!
12/93 anonim válasza:
Mi a jo isten onzo lenne egy NEM LETEZO gyerekkel szemben, de most tenyleg? Annyira duhito, lepten nyomon ezt olvasom mindenhol. Valaki magyarazza mar ezt el nekem, mert nem ertem ezt a jelenseget.
13/93 anonim válasza:
Nem. Viszont már nagyon unalmas folyton a gyerekmentesek panaszkodását hallgatni. Ki a fenét érdekel, hogy mások hány gyereket vállalnak, vagy vállalnak egyáltalán? Aki belepofázik ilyen magánjellegű dologba, az belepofázna akkor is, ha hármat vállalnál, szóval nem kell leállni velük.
14/93 anonim válasza:
Dehogy önzés. Sőt, ebben a fos világban (meg ami még jön), azt is simán meg lehet érteni, aki eddig akart, de most már nem tervezi a gyereket.
15/93 A kérdező kommentje:
Köszömöm a kommenteket! Szó sincs gyerekgyűlöletről vagy a gyerekesek szapulásáról, ne így vegyétek! Csak kíváncsi voltam a véleményekre. A #14-essel értek egyet leginkább.
2022. szept. 30. 20:40
16/93 anonim válasza:
Nem az kivéve ha az adott ember párja viszont akarna!mert az viszont már önzőség meg a kapcsolatnak se tesz jót
17/93 anonim válasza:
Tudod mi az önzőség? Mikor csak a CSOK, meg a babaváró miatt szülnek három gyereket, aztán le se szarják őket.
18/93 anonim válasza:
Nem onzo.
(En egyetlen ferfi kedveert szultem volna, mert ugy hittem, eleg eros (sot eleg komoly) a kapcsolatunk ahhoz, hogy HA o is akarja, akkor egyutt vegig tudjuk csinalni. De ez csak extra info.)
19/93 anonim válasza:
16#
Egy olyan ember aki nem akar gyereket,ne legyen együtt olyannal aki akar, mert ebben nincs kompromisszum.Egyik fél sem önző, csak mások a céljaik.
Nyilván az más helyzet, ha megy a hitegetés, és mindig kitér a kérdések elől az illető, de azt sem mondanám önzőnek , hanem sunyinak.
20/93 anonim válasza:
A volt barátnőmmel ezért szakítottunk. Ő akart gyereket, én pedig nem álltam/állok készen, egy ilyen fokú elkötelezettségre, hiszen még magammal sem vagyok rendben. Nem önzőség, hanem egy az életünket nagyon is meghatározó döntés ez. Van aki társ benne, van aki nem. Olyat kell keresni aki ebben a kérdésben hasonlóan gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!