Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Önkéntes hajléktalanok! Ti...

Önkéntes hajléktalanok! Ti hogyan közöltétek szüleitekkel az elképzelhetetlent?

Figyelt kérdés

Gondolom vagyunk egy páran aki a mentális betegségéből adódóan romantizálta a hajléktalanságot és visszautasított az életben minden "segítséget". Azt a mennyei szabadságot, ahol nem kell 9-5-ig dolgozni mint egy hörcsög a kerékben. Az egyszerűen megfizethetetlen.

Szóval aki önszántából lett hajléktalan, hogy közölte szüleivel, rokonaival és barátaival? Hogy közöltétek, hogy ti megtagadjátok a munkavállalást, megtagadjátok a pénz csinálást és a pénz orientált világban való részvételt? Főleg azon emberek válaszát várom akiknek nem igazán progresszívak a szülei, hanem visszamaradott, konzervatív gondolatok vezénylik. Egyszerűen sírvafakadnak nálam már csak a gondolattól, hogy tervezem otthagyni a mostani munkám. És még nem is tudják, hogy mi az igazi tervem...

2022. szept. 30. 09:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/148 anonim ***** válasza:
100%

"20-as higyjenek hülyének, lefosom. Én akkor is azt fogom gondolni, hogy nekem van igazam."

Semmi akadálya, tedd azt, mindenkinek joga van h.lyének lenni. Még neked is. ja: #hiGGYenek, így kell írni. Legalább ennyit tudhatnál.

Azt nem értem, hogy mire fel ez a nagy nyivákolás itt a gyakorin. Menj, oszt légy hajléktalan, a kutyát nem fogja érdekelni. De előre bejelenteni, meg várni itt a kommenteket, több mint szánalmas.

2022. szept. 30. 11:45
 32/148 A kérdező kommentje:
"a kutyát nem fogja érdekelni" Szüleimet igen és erről is szól a kérdés, nagyon elkanyarodtunk a kérdéstő. Úgy hogy térjünk vissza az alapkérdésre és az ne válaszoljon, aki nem tudja, hogy hogyan vázoljam fel a dolgokat a rokonoknak.
2022. szept. 30. 11:48
 33/148 anonim ***** válasza:
98%
Miért kéne felvázolnod? Lelépsz, aztán jónapot! Te az a Martin vagy, aki régen videókat pakolt fel a húgáról?
2022. szept. 30. 11:50
 34/148 anonim ***** válasza:
100%

Lehet romantizálni a dolgot, de szerintem fingod sincsa a hajléktalan életről. De az a helyzet, hogy hiába papolunk neked, az a tuti, ha te magad tapasztalod meg. Javaslom, ne várj vele sokáig, most indulj a világba, és próbáld átvészelni az őszt. Szerintem az se fog menni. Aztán ha mégis hű de sikeres vagy benne, akkor ott a tél. Na arra kíváncsi vagyok, hogyan megy.

És tök izgalmas lesz, amikor megtapasztalod, hogy a hajléktalanokra úgy néz az ember, mint a leprásra, és baromira nem érdekli őket, hogy önkéntes hajléktalan vagy. És nem kell hozzá nagy pszichológiai tudomány, ha a külvilágtól azt a reakciót kapod, hogy te egy leprás állat vagy, akkor előbb-utóbb annak is érezd magad, és úgy is viselkedj. Onnan pedig aztán baromi nehéz feltápászkodni, idővel nem is lehet. Aztán azon se kell ám csodálkozni, ha hébe-hóba megvernek, kifosztanak, zaklatnak...

A társadalom fekáliájának kasztjába kívánsz tartozni, gratulálok.

Mindenesetre egy önsorsrontó döntés, majdnem ugyanaz, mint az öngyilkosság, csak az gyorsabb, és határozottabb döntés, cselekvés. (Ne értsd félre, nem erre bíztatlak, csak szembesítelek ezzel. Inkább egy pszichológusra lenne szükséged. Na meg valami egyéb segítségre, mert az életvezetésre képtelen vagy, az tuti

2022. szept. 30. 11:51
 35/148 anonim ***** válasza:
97%
És mi a búbánatnak akarod felvázolni nekik? Várod hogy lebeszéljenek, vagy mit? Mondom én, hogy te betegesen igényled a figyelmet, felnőtt létedre, mindegy miért, csak veled foglalkozzanak. Szánalmas vagy.
2022. szept. 30. 11:55
 36/148 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mit kell megbeszélni?

Lelépsz és kész!

Most azt várod h anyuci önként és dalolva majd könyörög h inkább eltart, csak ne tedd ezt?! Vagy mit akarsz?

2022. szept. 30. 12:00
 37/148 anonim ***** válasza:
97%
Az ok, hogy nem dolgozom, nem kell pénz, de ezért miért kell hajléktalannak lenni? Veszek egy kis házat, termelek magamnak stb. Lényegesebben jobb, mint a húgyszagban fagyoskodni.
2022. szept. 30. 12:03
 38/148 anonim ***** válasza:
100%

"Vannak akik tudnak annyit kukázni, hogy vegyenek egy edzőterem bérletet, hogy mosakodjanak és tiszták maradjanak."

. No, akkor mégis csak van pénzhajhászás?

2022. szept. 30. 12:04
 39/148 anonim ***** válasza:
97%

"Dolgozni igen is rabszolgaság, ez megtörhetetlen tény. Én nem leszek rabszolga."

. Én csak azt nem értem, koldusnak lenni miért jobb, mint rabszolgának lenni...

2022. szept. 30. 12:09
 40/148 anonim ***** válasza:
100%
Kukázásból mondjuk nem tudom, hogy akarsz edzőterem bérletet venni. Ezreseket akarsz kikukázni, vagy felig penészes kenyérrel akarsz fizetni a teremben?
2022. szept. 30. 12:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!