Önkéntes hajléktalanok! Ti hogyan közöltétek szüleitekkel az elképzelhetetlent?
Gondolom vagyunk egy páran aki a mentális betegségéből adódóan romantizálta a hajléktalanságot és visszautasított az életben minden "segítséget". Azt a mennyei szabadságot, ahol nem kell 9-5-ig dolgozni mint egy hörcsög a kerékben. Az egyszerűen megfizethetetlen.
Szóval aki önszántából lett hajléktalan, hogy közölte szüleivel, rokonaival és barátaival? Hogy közöltétek, hogy ti megtagadjátok a munkavállalást, megtagadjátok a pénz csinálást és a pénz orientált világban való részvételt? Főleg azon emberek válaszát várom akiknek nem igazán progresszívak a szülei, hanem visszamaradott, konzervatív gondolatok vezénylik. Egyszerűen sírvafakadnak nálam már csak a gondolattól, hogy tervezem otthagyni a mostani munkám. És még nem is tudják, hogy mi az igazi tervem...
Lol, nem azt mondtam, hogy illegális ott lenni, hanem mivel nem vagy állampolgár, semmi szociális védőháló nem vonatkozik rád. Ezért kötünk utasbiztositást is nyaraláskor, mert különben nem lát el a doki.
De sok sikert, a "majdleszvalahogy" tervedhez :D nagyon kidolgozott, mi baj lehetne, így 72 komment után, ami mind azt mondta, hogy hülye vagy? Tuti jó terv :D
tudsz angolul, hogy kaját kérj hajléktalan szállón? Ha elromlik a telefonod, akkor nem tudsz majd netezni. Nekem 5 év után néha kikapcsol.
Mivel fogod tölteni a szabadidődet?
Felhívod őket h novemberben elköltözöl? 😂😂😂
Hát ez az infó tényleg nem várhat estig 😅
Tudok angolul majdnem tökéletesen 75, munkámban csak úgy beszélek a technikus kollégákkal mert nem magyarok. Angolul is kell naplóznom perfektül, nyelvtani hibákat nem ejthetek, mert teljesen érhetőnek kell lennie minden lognak.
Spanyolul egy kicsit tudok, 4 évig tanultam, az alapokkal nem lesz baj. A szabadidőmet miután a telefonom és a laptopom tönkremegy vagy ellopják akkor pihenek, nyáron strandolok, kinti bulikra besettenkedem és elleszek. Télen meg elleszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!