Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Önkéntes hajléktalanok! Ti...

Önkéntes hajléktalanok! Ti hogyan közöltétek szüleitekkel az elképzelhetetlent?

Figyelt kérdés

Gondolom vagyunk egy páran aki a mentális betegségéből adódóan romantizálta a hajléktalanságot és visszautasított az életben minden "segítséget". Azt a mennyei szabadságot, ahol nem kell 9-5-ig dolgozni mint egy hörcsög a kerékben. Az egyszerűen megfizethetetlen.

Szóval aki önszántából lett hajléktalan, hogy közölte szüleivel, rokonaival és barátaival? Hogy közöltétek, hogy ti megtagadjátok a munkavállalást, megtagadjátok a pénz csinálást és a pénz orientált világban való részvételt? Főleg azon emberek válaszát várom akiknek nem igazán progresszívak a szülei, hanem visszamaradott, konzervatív gondolatok vezénylik. Egyszerűen sírvafakadnak nálam már csak a gondolattól, hogy tervezem otthagyni a mostani munkám. És még nem is tudják, hogy mi az igazi tervem...

2022. szept. 30. 09:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/148 anonim ***** válasza:
15%
Én is romantikusnak tartom a hajléktalanságot és szeretnék is hajléktalan lenni de eddig még bárhol érdeklődtem az étkezés mindenhol húsos. Én pedig vegán vagyok de minimum vegetáriánusnak kell lenni az ételnek ahhoz, hogy el tudjam fogyasztani. Remélem idővel haladnak a korral és a hajléktalanok étkeztetése is meg lesz oldva vegán vagy vegetáriánus módon is.
2022. szept. 30. 13:51
 72/148 A kérdező kommentje:
Megvettem a repjegyet. November közepén hivatalosan is Tenerifei hajléktalan leszek. Nemsokára felhívom szüleimet, közlöm velük is. Addig dolgozom, gyűjtöm a pénzt és abból hátha ellébecolok pár évet míg valami eü bajba belepusztulok.
2022. szept. 30. 13:52
 73/148 anonim ***** válasza:
98%

Lol, nem azt mondtam, hogy illegális ott lenni, hanem mivel nem vagy állampolgár, semmi szociális védőháló nem vonatkozik rád. Ezért kötünk utasbiztositást is nyaraláskor, mert különben nem lát el a doki.

De sok sikert, a "majdleszvalahogy" tervedhez :D nagyon kidolgozott, mi baj lehetne, így 72 komment után, ami mind azt mondta, hogy hülye vagy? Tuti jó terv :D

2022. szept. 30. 13:54
 74/148 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá, hajrá.
2022. szept. 30. 13:55
 75/148 anonim ***** válasza:
96%

tudsz angolul, hogy kaját kérj hajléktalan szállón? Ha elromlik a telefonod, akkor nem tudsz majd netezni. Nekem 5 év után néha kikapcsol.

Mivel fogod tölteni a szabadidődet?

2022. szept. 30. 13:57
 76/148 anonim ***** válasza:
97%

Felhívod őket h novemberben elköltözöl? 😂😂😂

Hát ez az infó tényleg nem várhat estig 😅

77/148 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy számomra rohadt nehéz elhinni, hogy ennyire sötét, életképtelen emberek léteznek ezen a világon. Hogy lehet már valaki ilyen hülye?? De komolyan. Szegény szülők.
 78/148 anonim ***** válasza:
98%
Ti nem úgy emlékeztek, hogy Martinkának csak az anyja van a képben?
2022. szept. 30. 14:00
 79/148 A kérdező kommentje:

Tudok angolul majdnem tökéletesen 75, munkámban csak úgy beszélek a technikus kollégákkal mert nem magyarok. Angolul is kell naplóznom perfektül, nyelvtani hibákat nem ejthetek, mert teljesen érhetőnek kell lennie minden lognak.

Spanyolul egy kicsit tudok, 4 évig tanultam, az alapokkal nem lesz baj. A szabadidőmet miután a telefonom és a laptopom tönkremegy vagy ellopják akkor pihenek, nyáron strandolok, kinti bulikra besettenkedem és elleszek. Télen meg elleszek.

2022. szept. 30. 14:02
 80/148 anonim ***** válasza:
98%
kivitelezhetetlen a terved.
2022. szept. 30. 14:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!