Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Önkéntes hajléktalanok! Ti...

Önkéntes hajléktalanok! Ti hogyan közöltétek szüleitekkel az elképzelhetetlent?

Figyelt kérdés

Gondolom vagyunk egy páran aki a mentális betegségéből adódóan romantizálta a hajléktalanságot és visszautasított az életben minden "segítséget". Azt a mennyei szabadságot, ahol nem kell 9-5-ig dolgozni mint egy hörcsög a kerékben. Az egyszerűen megfizethetetlen.

Szóval aki önszántából lett hajléktalan, hogy közölte szüleivel, rokonaival és barátaival? Hogy közöltétek, hogy ti megtagadjátok a munkavállalást, megtagadjátok a pénz csinálást és a pénz orientált világban való részvételt? Főleg azon emberek válaszát várom akiknek nem igazán progresszívak a szülei, hanem visszamaradott, konzervatív gondolatok vezénylik. Egyszerűen sírvafakadnak nálam már csak a gondolattól, hogy tervezem otthagyni a mostani munkám. És még nem is tudják, hogy mi az igazi tervem...

2022. szept. 30. 09:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 anonim ***** válasza:
97%
Szerinted valaki szeret hajléktalan lenni? Nekik tudod mi a "munka"/pénzszerzés? A koldulás. Ez viszont azzal jár, hogy folyamatosan nézhetik mások lesajnáló, megvető, szánakozó pillantásait egy kis apróért cserébe.
2022. szept. 30. 11:16
 22/148 A kérdező kommentje:

Semmi esetre sem tanyasi élet 16-os. Nem fogok önfenntartani, mert az több meló mint a 9-5-ig rabszolgaság. Dolgozni igen is rabszolgaság, ez megtörhetetlen tény. Én nem leszek rabszolga.

20-as higyjenek hülyének, lefosom. Én akkor is azt fogom gondolni, hogy nekem van igazam.

2022. szept. 30. 11:20
 23/148 anonim ***** válasza:
78%
Én megoldom pokerből a bevételt, így dolgoznom nem kell, sőt, jobban " keresek ". Innentől meg köszönöm szépen miért is akarnék hajléktalan lenni.
 24/148 anonim ***** válasza:
99%
Majd amikor a járdaszélen vagy aluljáróban fetrengsz éjszaka a fagyban, és napok alatt csak két zsemlét ettél, esetleg arra ébredsz, hogy ameddig aludtál, valaki meglépett minden holmiddal, vagy amikor még wc-hez sem jutsz hozzá ezért oda pottyantasz ahol épp vagy, akkor nem lesz már olyan romantikus dolog hajléktalannak lenni.
 25/148 A kérdező kommentje:

23 Én a szerencsejáztékokhoz se nem értek egyáltalán, se nem vagyok szerencsés.

24 Tdom, nem jó. De egyszerűen NINCS ALTERNATÍVA. Vagy dolgozik az ember (vagy nagyon szerencsés) és lakásban/házban él, vagy hajléktalan. A társadalom nem ad alternatívát, hanem akkor azt mondja, hogy vessek véget az éltemnek mert nem kell a nem dolgozó ember. De mivel nincs fájdalommentes öngyilkosság így az számomra nem opció.

2022. szept. 30. 11:26
 26/148 anonim ***** válasza:
100%
Van alternatíva, csak (már bocs) b@szottul nem akarod belátni.
2022. szept. 30. 11:29
 27/148 anonim ***** válasza:
97%
Sokan szeretnek dolgozni és nem érzik rabszolgaságnak. De még valami silány meló is jobb, mint hajléktalannak lenni. Épeszű ember, ha tud dolgozni, nem vállalja önként a hajléktalanságot. Ha élnél egy hónapot hajléktalanként, te is rájönnél.
2022. szept. 30. 11:31
 28/148 A kérdező kommentje:
Mégis mi 26? 1. Szerencsejáték: Póker, lottó, stb. Előbb leírtam aproblémát vele. 2. Sugarmommyt találni. Nem igazán akarok ilyet. 3. Lógni a szüleimen, de már nem tűrnek el ha nem fogok dolgozni.
2022. szept. 30. 11:32
 29/148 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi kérdéseidnél kaptál átlagosan 50 kommentet/kérdés, ahol rengeteg javaslat jött, de nem, neked nem jó egyik sem. Mindenre van valamilyen magyarázatod, hogy miért nem. Azt már írtad többször is, hogy streamer akarnál lenni. Az is munka, de dolgozni nem akarsz. Ezért most inkább hajléktalan lennél. Simán csak nem tudsz megdolgozni semmiért, mert az egy időigényesebb feladat, de te még megpróbálni sem vagy hajlandó. Legyél akkor hajléktalan, de aztán ne legyél meglepődve, ha nem olyan buli lesz, ahogy te a youtube-on a szépített amcsi oldalát láttad.
2022. szept. 30. 11:39
 30/148 anonim ***** válasza:
95%

"Dolgozni igen is rabszolgaság, ez megtörhetetlen tény."

Mekkora egy primitív, tanulatlan buta gyerek vagy te.

Google! Nézd meg mi az a rabszolgaság te suttyó.

Én támogatom az ötletet h menj az utcára.

Kár az ilyen szemetet eltartani

2022. szept. 30. 11:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!