Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ne legyen 2.gyermek ha nem...

Ne legyen 2.gyermek ha nem lenne külön szobàja?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Dolgozò, rendezett emberek vagyunk de sajnos nem vagyunk milliomosok. Nem tudunk nagyobb hàzat venni rövid idön belül.
2022. szept. 25. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
Bocsànat közbejött egy probléma ami miatt nem tudtam ittlenni. De visszaolvasok minden vàlaszt.
2022. szept. 25. 17:17
 52/71 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jelenleg terhes. 5-6 évig biztosan nem 10-12 nos nemtudom akkora lehet jobban àllunk majd de kitudja a mai vilàgban elöre lehet e tervezni 10 évekre... A mostani cukor olaj mizériàt meg a covidot se gondoltuk volna anno.
2022. szept. 25. 17:19
 53/71 A kérdező kommentje:
Hàzban lakunk nem panel. Eltartani etetni tudnànk az nem okoz gondot. Egy elég jò környéken sikerült venni hàzat de 2 szobàs.
2022. szept. 25. 17:22
 54/71 anonim ***** válasza:
14%
Bocsánat, mi laktunk szülőkkel is egy szobában (így voltunk négyen), utána én a testvéremmel (ő fiú, én lány). Míg öcsém el nem költözött, tehát vagy 10 évig. Soha gond nem volt. Nem értem, mi ez a marhaság? És ahol 5, 6, 8, 10 gyerek van? Sok nagycsalád van! Én is többet ismertem a templomból, és egy osztálytársnőmet, tehát hívő emberekről van szó! Ja, hogy ők normálisan állnak hozzá? Nem hiszem, hogy mindenhol 6, 8, 10 szoba van a lakásban/házban! A gyerekek is hogy tanulnak meg alkalmazkodni? Itt kezdődik a dolog, a családban, a testvér(ekk)el egy szobában!
2022. szept. 25. 18:17
 55/71 anonim ***** válasza:
84%
Ne legyen. Ahány gyerekszoba, annyi gyerek. Evidens
2022. szept. 25. 18:31
 56/71 anonim ***** válasza:
89%
Ja, normális a 10 gyereket berakni 2 szobába, csak mert azt hallottad a templomban 😂😂 ettől idiótább hozzászólás ritkán születik.
2022. szept. 25. 18:34
 57/71 anonim ***** válasza:
20%

Persze hogy egy szobába lehet 2gyerek.

Jó hát azért 4 gyerek ne legyen egy szobába de kettő még elfér

Mert ugye akik mondják hogy 1 gyerek 1 szoba. Ha gyereket terveznek van is egy szoba akkor ha kiderül hogy ikrek akkor vesznek egy nagyobb házat vagy elvetetik.

Biztos így van :D

2022. szept. 25. 18:37
 58/71 A kérdező kommentje:
Kettös érzések vannak bennem mert szeretném de én is azt vallom jòlenne külön szoba. Nekem nemvolt, de mi mindketten lànyok vagyunk mai napig jò a kapcsolatunk. De fiú làny pàros bajos lenne egy szobàban.
2022. szept. 25. 18:39
 59/71 anonim ***** válasza:
89%

20-asnak: nálunk két gyerekszoba van. Az egyik ebédlő, a másik meg vendégszoba. Eleve így terveztük. Szeretjük ha elférünk. Gyerek nincs és nem is lesz.

Csak hogy legyen min felháborodni. 😁😁

2022. szept. 25. 18:40
 60/71 anonim ***** válasza:
15%

Én lány vagyok és egyszobában nőttem fel a fiú tesómmal. Nagyon jól kijöttünk és most is jóban vagyunk és szoros a kapcsolatunk.

Szerintem ha a szülő rendet tud tenni amikor nézet eltérés van a gyerekek között és van egy kis szigor akkor minden rendben alakul

2022. szept. 25. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!