Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ne legyen 2.gyermek ha nem...

Ne legyen 2.gyermek ha nem lenne külön szobàja?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Dolgozò, rendezett emberek vagyunk de sajnos nem vagyunk milliomosok. Nem tudunk nagyobb hàzat venni rövid idön belül.
2022. szept. 25. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
91%

"Non stop 1 szobaba voltak, es ossze is butoroztak 1 agyba, mert nem akartak kulon lenni. Igaz, hogy itt most 7even aluli gyerkocokrol van szo,de ilyen is van 😊"

Persze, 7 évesen. Azért 17 évesen már ritkább, hogy egy ágyba akarják felhozni a barátnőjüket a tesójukkal. Vagy egy szobába.

2022. szept. 25. 13:45
 32/71 anonim ***** válasza:
58%

Miért gondolod úgy, hogy bárkinek is magyarázattal tartozol?

Miért számít, hogy ki mit szól?

Annak, aki beszól amiatt, hogy kis lakásba vállalsz még egy gyereket, változik-e valamit is az élete, ha te úgy cselekszel, ahogy ő mondja?

Még az anyósom, anyám véleménye sem lenne döntő, nemhogy idegeneké.

Miért nem teszed azt, amit akarsz?

2022. szept. 25. 13:52
 33/71 anonim ***** válasza:
21%

Szerinte lehet.

Én a bátyámmal egy szobába voltunk, 7 év a korkülönbség, és én lány vagyok. Igaz csak 8 évig mivel utána költözés miatt külön szobám lett. De amikor egy szoba volt teljesen jó volt minden, egy szallagfüggönyel volt elválasztva a szoba amikor valaki magán szférát akart.

2022. szept. 25. 13:58
 34/71 anonim ***** válasza:
95%

"mert neked jobban kell a plusz egy szoba mint a plusz egy családtag?..."

Mert a plusz egy családtag megléte fontosabb neked, mint mindkettő jóléte?

Hurrá, örülünk, van két gyerek, de az egész gyerekkorukat nyomorogva töltik, mert nem igazán van a szülőknek elég pénze két gyereket tissztességgel felnevelni?

A gyerekek baromi boldogak lesznek a tesójukkal ha nincs pénz a házat kifűteni, éhesen mennek este aludni és beázik a cipőjük...

"Miért gondolod úgy, hogy bárkinek is magyarázattal tartozol?

Miért számít, hogy ki mit szól?"

Nem ez a kérdés, hogy ki mit szól hanem, hogy a gyerekek boldogak-e, milyen életminőségük lenne.

2022. szept. 25. 14:02
 35/71 anonim ***** válasza:
89%
De hát nem is kell azonnal. Nem olvastam a valaszokat, de nalunk 9 és 7 évesek voltak a gyerekek, amikor külön szobájuk lett. Utána még 1 évig egy szobaban aludtak és egy szobában is játszottak, csak a cuccaik voltak külön igazaból. Utána lett igényük külön aludni. 2 fiú amúgy.
2022. szept. 25. 14:07
 36/71 anonim ***** válasza:
13%
31. Nem véletlen irtam oda h 7 eben aluliakrol van szo!
2022. szept. 25. 14:08
 37/71 anonim ***** válasza:
95%
Itt az igazából a kérdés, hogy van-e (reális!) tervetek arra, hogy hogyan lesz szobájuk kábé 10 éves koruktól. Ha ez nincs, akkor nem vállalnék.
2022. szept. 25. 14:13
 38/71 anonim ***** válasza:
82%

És milyen dolog a gyereket arra kényszeríteni, hogy semmi testvére ne legyen se kiskorában, se tinédzserkorában, semmikor sem, csak mert neked jobban kell a plusz egy szoba mint a plusz egy családtag?...

Ez poén. Én a két kezem összetettem volna ha nincs testvérem. A világ legnagyobb szívása.

Akik szerint meg tök jó hogy egy szobában vannak, miért nem költöztök ki ti a nappaliba és a két gyereknek lesz egy-egy szobája

2022. szept. 25. 14:14
 39/71 anonim ***** válasza:
89%

Ha még tini korukra se lenne külön szoba, inkább hanyagoljátok a 2. gyereket.

Gyerekkorban még ok, de a magánszféra egy idő után nagyon kell. Főleg mikor megindul a nemi érés, és kezdenek kíváncsiak lenni a saját testükre.

2022. szept. 25. 14:18
 40/71 anonim válasza:
89%
Én a batyámmal egy szobában laktam még tiniként is, ott kellett titokban csendben hokiznom a paplan alatt, amikor ő már aludt (vagy csak színlelte).
2022. szept. 25. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!