Ne legyen 2.gyermek ha nem lenne külön szobàja?
Elválasztható a szoba?
Hat figyelj, hatan is lehet élni egy szobában, ha arról van szó. De sokat számít a korkülönbség és a gyermekek neme abban, hogy meddig kényelmes.
Viszont minden gyermek esetében tinikorban eljön az az egészséges igény, hogy szüksége van az intim szférára. Lehet erre magasról tenni, csak nem érdemes, a lelki egészség kulcsfontosságú.
Nekem volt kulon szobam, a ferjemnek nem, o abszolut ezen az allasponton van, hogyha nem tudunk biztositani kulon szobat max 10 eves kortol, akkor nem lesz masodik.
Gyulolte, de leginkabb tinikent, hogy 0 privat szferaja volt, a baratnojet nem tudta felvinni, tanulni se tudott sokszor nyugodtan. szoval nem volt egyszeru. Raadasul 2 szobas panelrol volt szo, tehat abszolut semmi esely nem volt az elvonulasra.
Gyerekkent szerettek es tok jol elvoltak, de elmondasa alapjan neki ez olyan 10-11 eves kortol lett terhes.
Egyelore az elso gyermekunket varjuk, de jelen allas szerint max egy szobaban tudnanak lenni, ha lenne masodik. Ugyhogy ezt valahogy majd meg kell oldani nekunk is.
Elég problémás idővel, főleg ha az egyik fiú, a másik lány. Fel lehet így nőni, de kérdés, milyen áron.
Engem a bátyám egy idő után el akart költöztetni a nagymamámhoz, hogy neki legyen saját szobája. Soha nem lesz jó kapcsolatunk.
Ki mondta, hogy már terhes?
Szerintem ez egy tök értelmes kérdés, gondolkodnak még gyerekvállalás előtt. Szerintem sem érdemes két gyereket egy szobába vállalni, rohadt kényelmetlen lesz nekik, meg szerintem nektek sem leányálom egy kis panelban négyen. Ha ennyire futja, hát ennyire futja, nem kötelező nagycsaládosnak lenni, hiába nyomja a kormány.
Legalább ti felelősen gondolkodtok, hogy mi fér bele.
8-as:
Nehogymár a józan ész diktálja, hogy mennyi gyerekük legyen!
Te tényleg ennyire h.lye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!