Mit tegyek ebben a helyzetben? (többi lenn)
#9, csak menj egy napot tanítani gyerekek közé.
Aki szerint egy év alatt kiégnek SSC-ben, szintén próbáljon meg 30 gyereket fegyelmezni
"#9, csak menj egy napot tanítani gyerekek közé."
. Kösz, csináltam egy pár évet
"Aki szerint egy év alatt kiégnek SSC-ben, szintén próbáljon meg 30 gyereket fegyelmezni"
. SSC-ben is dolgoztam, kicsivel többet. Ugródeszkának jó maximum.
De jó lenne, ha eldöntenéd, hogy akkor most könnyű tanítani vagy nem.
A tanítás része könnyűnek tűnik csak a fizetés meg gyerekekkel lenni nem.
Igen, nyilván a céges ranglétrán szeretnék felfelé haladni
Na hat erdekes egy stilusod es gondolkodasmodod van, nekem ez abszolut ellenszeves, de ettol most tekintsunk el.
18 elmultal, igaz? Akkor meg? Anyadek azt mondanak, amit akarnak, nem vagy koteles nekik megfelelni es az o vagyukat teljesiteni.
Na, akkor egykori pedagógusként helyre tegyem a dolgot: fegyelmezni elsősorban akkor kell, ha Te csak felmondod a leckét. Ha odafigyelsz a gyerekekre, és jó órát tartasz, alig kell fegyelmezni.
Amúgy van, akinek bejön az SSC, de nekik rendszerint van valami komoly hobbijuk, ami segít fenntartani a lelkesedésüket. Mert amúgy ebben a munkakörben sokkal okosabb nem lesz az ember, a munkaidő kötött, szóval emberileg abban fejlődik, amit munka után csinál.
A tanár a betanított munka...????
Nagyon tévúton jársz... Pont az SSC egy robotmajmos betanított dolog...
#18, a rasszizmiust leszámítva igaz, amiatt pedig szégyeld magad!
tény, hogy 2022-ben a tanárszakra mindenkit felvesznek aki szobatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!