INFJ lányok! Miként tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Privátban leírnám. Viszont arra kérlek titeket, hogy csak igazi, 100%-os INFJ-k írjanak, mivel a téma is ezzel a személyiség típussal kapcsolatos.
Köszönöm!
2021. ápr. 27. 15:25
1/11 anonim válasza:
Azt tudod hogy ezek a személyiség tesztek baromaágok mert általaban nem mindem válaszra adsz őszinte választ?:)
2/11 A kérdező kommentje:
Pont ezért írtam, hogy 100%-os INFJ-k kommentjeit várom, akik őszintén válaszoltak.
2021. ápr. 27. 15:31
3/11 anonim válasza:
INFJ vagyok de én nem nagyon szoktam már privátba válaszolni.
4/11 anonim válasza:
Első vagyok amúgy de ha azt nézzük egy az egyben olyan vagyok mint ez a személyiség típus. A végsőkig küzdök a céljaimért,kiállok a gyengébekért. Másokat helyezek előterbe.
5/11 A kérdező kommentje:
Nézd, nem foglalkoztat a kritika. Feltettem egy kérdést, és az érintettek válaszait várom, mert kérdéseim lennének.
Ennyi az egész. Köszönöm.
2021. ápr. 27. 15:37
6/11 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok lány, de INFJ vagyok. Ha gondolod, megírhatod miről van szó, aztán meglátjuk mit tudunk kihozni.
7/11 anonim válasza:
Nem kritikát írtam kedves kerdezző.
8/11 anonim válasza:
csak úgy megsúgom hogy a myers briggs tesztnek semmilyen tudományos alapja van
10/11 anonim válasza:
Itt a lepontozok nem védőügyved személyiségek. :) hanem imtorvertált mert aki nem bírja elviselni a masik vélemenyét az inkább introvertált.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!