INFJ lányok, miként lehet hozzátok közel kerülni?
Először is, boldog Nőnapot kívánok.
Örülnék, ha csak olyanok írnának, akik tényleg INFJ-k, tehát ezt adta ki nekik a személyiségteszt.
Köszönöm a válaszokat.
Szia! Nálam az első benyomástól nagyon sok függ, van akinél rögtön megnyílok, de van akinél akár hónapokba, sőt évekbe is telhet. Ez a megnyílás azt is jelenti, hogy addig nagyon nehéz beszélgetnem velük, és több percbe is telhet mire ráveszem magam hogy kimondjam amit szeretnék (bár ez néha még rokeonoknál akiket szúletésemtől ismerek is így van). Szóval nálam az abszolút nyerő, ha megpróbálsz velem beszélgetni, és látom, hogy nem tartasz bunkónak attól, ha az elején nagyon keveset mondok. Meg néha ilyenkor elég fura dolgokat mondok, és azokon csak nyugodtan röhöghetnél.
Ha van közös témánk, akkor nyilván hozd szóba, amiről rajongok arról szívesen beszélek akárkinek :).
De a legegyszerűbb trükk, hogy tényleg csak mutasd ki, hogy közelebb akarsz hozzá kerülni, úgy sokkal könnyebb megnyílni.
Talán ennyi, ha szeretnél kérdezhetsz még a tapasztalataimról, viszont azt hozzá kell tennem, hogy nekem van egy kicsi szociális szorongásom, nem tudom, hogy ez mennyit változtat az infjségen.
Infj vagyok.
Elsősorban, ha szimpatikusnak találom az illetőt. Nekem sokat számít az első benyomás.
Eleinte félénk, visszahúzódó vagyok. Nekem, pl az sokat szokott segíteni, ha a másik fél türelmes és sokat beszél/kérdez, így valamennyire nyitottabb leszek felé.
Eleinte, nekem plusz pont ha látom, hogy lehet vele mindenről beszélni és ha nem csak barátkozni akár, akkor azt valamilyen szintem mutassa ki.
Egy jópofa beszélgetést nagyra tudok értékelni és ha azt látom, hogy közeledni próbál felém és látom, hogy komolyak a szándékai.
Ráadásul INTJ-ből is egészségtelen. :/
Az alacsony Fi miatt mutatják magukat keménynek, hogy ők az elérhetetlen jégkirálynők, akiknél ne is próbálkozz, mert ledarálnak, mint Dúró Dóra a mesekönyvet. Pedig ha sikerül áttörni a zord Ni-Te kombót, ők is nagyon aranyosak tudnak lenni, és ha megkedvelnek, nagyon lojálisak. Meg az az inf. Se is sok mindenre képes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!