Ha egy családban meghal az édesanya, és az apuka viszonylag hamar megismerkedik egy másik nővel, és a gyerekeknek ez nem tetszik, kinek adtok inkább igazat?
Igazából már kb. 20 éve, egyik volt osztálytársam esete, aki akkor vesztette el az édesanyját, viszont az apukája nem sokkal később megismerkedett egy másik nővel, aki a gyerekek mostohaanyja is lett. Ők nehezen viselték, ugyanakkor az osztálytalálkozón a volt osztályfőnökünk azt mondta a lánynak, hogy megérti az ő helyzetét, hogy viszonylag hamar lépett egy új nő az édesanyjuk helyébe, de az apukáját is értse meg, hogy egy 47 éves férfi még igencsak fiatal, aki igényli, hogy legyen mellette valaki.
Ti inkább a gyerekeknek, vagy az apukának adtok igazat?
Igazat adni? Pereskednek talán emiatt? Itt nincs olyan, hogy igazat kellene adni.
A gyereknek az anyja mindig az anyja marad, ha 50 év után lépne valaki a helyére is xarul esne neki. Egyébként pedig miután a benne levo két emberen kívül senki más nem lát bele egy kapcsolatba, simán lehet, hogy a házasságuk rég véget ért, épp a valast fontolgatták, vagy már el is váltak volna évekkel azelőtt, csak a gyerek miatt kifelé éltek látszat házasságot.
Az ilyen gyerek mindig rosszul viselné, várhatna bármennyit a szülő.
Az én nagybátyám 29 évesen lett özvegy, egy két-, és egy négyéves gyerekkel. Egy évig majd beledöglött hogy dolgozott, ott volt a két kicsi meg a rákos felesége. Fél év múlva volt barátnője, akivel szülőin ismerkedett meg az oviban, ő egy évvel előtte lett özvegy két ekkora gyerekkel. 42 éve vannak együtt, amihez pont senkinek semmi köze.
Megértem mindkét fél helyzetét. Idővel miért ne lehetne kapcsolata az apának? A szülő ne szóljon bele a gyerek párkapcsolatába és a gyerek se szóljon bele az apa párkapcsolatába.
Így az apának adok igazat.
A szülő ne szóljon bele a gyerek párkapcsolatába és a gyerek se szóljon bele az apa párkapcsolatába.
Ezzel én is egyetértek addig, amíg nem arról van szó, hogy egy fedél alá kényszerítik valamennyi felet, és a szülő párja nyilvánvalóan hierarchiában a gyerekek fölé kerül. Mindegyik félnek lenne épp elég dolgo, amit fel kell dolgozni, nem is értem, hogy egy egyeüdl maradt szülőnek az új élet megszokása, felépítése (és az ezzel járó anyagiak biztosításának terhe ) mellett hogy marad annyi energiája, hogy máris új pár után néz?! Én azt az angol színészt se értem, akinek tavaly áprilisban (?) meghalt a felesége, a szintén közismert színésznő, tini gyerekek vannak, és már nyáron valami amerikai nőcivel flangált mindenfelé. Elég megnézni a Daily Mailen megjelent cikkeknél a kommenteket, az emberek java része teljesen elítéli, hogy arra hivatkozva szünetet tart a munkában, hogy a gyerekeivel legyen, aztán egyre-másra az új nővel szórakozva fotózák le a nyáron. Nem normális, akárki akármit mond! Nem cölibátust kell fogadni, de akinek családja van, annak ne a saját farka és a saját igényei legyenek az első helyen, főleg nem ilyen lelki törést idején!
19!
Semmi ilyesmi nincs a kérdésben, nem értem honnan szedted. Nem írt ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!