Lenne valaki az apukám? 🥺
18 éves lány vagyok, és sajnos elég nagy apakomplexusom van. Eddig elnyomtam magamban ezt az érzést, nem éreztem szükségesnek, hogy legyen egy normális apám, örültem neki hogy őt nem látom. Bár párkapcsolatban mindig is az idősebbekhez vonzódtam.
De jó volt így, de most.. Most valamiért egyre jobban előjött bennem ez a hiányérzet... Nagyon nagy szükségem lenne egy felnőtt férfira, aki érzelmileg is támogatna engem, törődne velem, tanácsokat adna, és egy kis időt szánna rám... Mint egy igazi apa. Ez nekem eddig teljesen kimaradt az életemből, de most nagyobb szükségem lenne rá mint valaha...
Persze tudom, nem várhatom el ezt senkitől.
Most találtam valakit, de neki sincs túl sok ideje rám a munkája mellett. Heti egyszer tudunk pár órát találkozni, vagy még annyit sem. De amíg vele vagyok, óriási nyugalmat érzek, mintha tényleg minden rendben lenne, csak élvezem az ölelését, és hallgatom a hangját. De a hét többi részén még válaszolni sincs nagyon ideje..
Néha már nagyon nehéz vissza fognom magam hogy ne írjam le neki az érzéseimet. De tudom hogy ő nem erre vállalkozott, és nem akarok neki mégtöbb gondot okozni a problémáimmal. Van már neki 3 gyereke, gondolom nincs szüksége még egyre akiről gondoskodnia kell... És én meg nem szeretnék senkinek a terhére lenni.
Így nem, így semmiképp nem szabad kezdeni, mert sokan nem korrekt szándékkal közelítenek hozzád.
Lehet, hogy apakomplexusod van, de attól még lehetsz jó emberismerő, és közelíts nyugodtan, ha megbízhatónak találod az illetőt, fogadj el tőle annyit, amennyit tud adni. Ne ragaszkodj ahhoz, hogy valaki ott legyen mindig, mert a végén egyszer csak egy idősebb férfinál találod magad egy férfi-női kapcsolatban.
Szerintem szólj anyukádnak, és keressetek neked pszichológust.
Itt legfeljebb nyáladzó kakasokat találsz, akik rárepülnének a friss pipihusira szexuális kihasználás céljából.
Terápia/pszichológus. Még csak 18 éves vagy. Élvezned kellene az életet veled egykorúakkal. Az az idős ember csak kihasznál, hozzád menekül arra a pár órára a gyerekei elől. Te meg kihasználod azt, hogy ő ilyen helyzetben van és menekül hozzád.
Nem egészséges az a kapcsolat, amiben vagy. Egy kapcsolatnak nem szabad, hogy a kihasználás legyen az alapja.
#4 bocsi de ezt korrigálnom kell. Semmi esetre sem akarom őt kihasználni, emiatt sem árasztom el őt ezekkel a problémákkal. Neki pedig van egy szerető felesége is, vele is találkoztam már egyébként. És a gyerekeivel is jó a kapcsolata, tényleg, tökéletes családja van. A legtöbb gyereke már felnőtt, és nem is vele él.
Az egyik nap itt dolgozik abban a városban amiben lakom, ezért tudunk aznap találkozni pár órát, mikor végzett a munkával.
Amit fel tudok ajánlani : írd meg a problémáidat, igyekszem segíteni.
Amúgy családom van, messze lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!