Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan készülhetnek fel erre?...

Krisztina2418 kérdése:

Hogyan készülhetnek fel erre? Hogyan készülhetek fel arra, hogy apukám haldoklik?

Figyelt kérdés
Apukám haldoklik! és néhány órán belül el fog távozni. Most hívott a Belgyógyászati részleg főorvos mondta. Az intenzíven van és annyira kikészültem idegileg Nem tudom hogy mit csináljak? tehetetlen apró porszem vagyok. hogyan készülhetnek fel a vesztesége? Ez a fájdalom felfoghatatlan. Vagy ha nem is tudok felkészülni. hogyan dolgozhatom ezt fel? nem tudom. és egyszerűen előre félek a választó. kérlek csak normális válaszokat várok. Az empatiát köszönöm
2022. máj. 27. 17:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem lehet felkészülni.

Ha úgy érzed menj be hozzá, legyél mellette, köszönj el tőle.

Sajnálom, és nagyon sok erőt kívánok.

2022. máj. 27. 17:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sehogy nem lehet felkészülni. Tedd azt amit az első írt, ha van rá lehetőséged, akkor menj be hozzá és legyél mellette az utolsó útján. Sajnálom tényleg.

Beteg apukád és hány éves? Te hány éves vagy? Persze csak akkor válaszolj, ha szeretnél.

2022. máj. 27. 17:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Menj be hozzá. Nem egy vidám élmény, de fogod megbánni. Sokkal rosszabb lesz úgy visszagondolni, hogy nem voltál vele egy ilyen nehéz pillanatban.

Felkészülni sajnos nem lehet, de hidd el, az ilyen helyzetek sokszor olyan erőt is adnak, amiről nem tudtál, hogy benned van.

2022. máj. 27. 18:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Be kell menni hozzá, csak pár percre akkor is.
2022. máj. 27. 18:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt szegény apukáddal? Nagyon sajnálom.
2022. máj. 27. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Legyél mellette!
2022. máj. 27. 18:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy menj be hozzá. Igen, ez most nehéz lesz, de ha nem mész, azt sokkal nehezebb lesz feldolgozni.
2022. máj. 27. 18:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, nagyon sajnálom!

Mint írták, nem lehet felkészülni rá, de nagyon sok erőt kívánok!

( Egyébként én is tudtam, hogy anyukám meg fog halni, hónapokig volt a kórházban, és napról napra épült le. A végén szabályosan haldoklott. De mégis úgy ért a halálhíre, mint akit szívenszúrtak. Majd egy darabig fel se fogtam, hogy megtörtént az, amit már előre tudtam, hogy meg fog történni, de a tudat hogy meghalt egészen más. Kimondva is szörnyű volt.)

2022. máj. 27. 18:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj be hozzá
2022. máj. 27. 20:54
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

#9 Amiért sokan ide járnak fel a problémáikkal, bánatukkal, kérdésükkel. Mert talán nem tud máshoz fordulni.

Kedves kérdező. Nagyon sajnálom. Erre nehéz felkészülni, mégha várható is a halál. Szerintem is menj be hozzá, amíg még teheted, ha a sors volt legalább olyan kegyes, hogy nem hírtelen ragadja el a szerettedet és megadatott, hogy elbúcsúzhas tőle.

2022. máj. 27. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!