Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan készülhetnek fel erre?...

Krisztina2418 kérdése:

Hogyan készülhetnek fel erre? Hogyan készülhetek fel arra, hogy apukám haldoklik?

Figyelt kérdés
Apukám haldoklik! és néhány órán belül el fog távozni. Most hívott a Belgyógyászati részleg főorvos mondta. Az intenzíven van és annyira kikészültem idegileg Nem tudom hogy mit csináljak? tehetetlen apró porszem vagyok. hogyan készülhetnek fel a vesztesége? Ez a fájdalom felfoghatatlan. Vagy ha nem is tudok felkészülni. hogyan dolgozhatom ezt fel? nem tudom. és egyszerűen előre félek a választó. kérlek csak normális válaszokat várok. Az empatiát köszönöm
2022. máj. 27. 17:13
1 2
 11/15 anonim válasza:
95%

Érthető, hogy félsz. Viszont ha most a félelem miatt nem mész be hozzá, és nem töltöd vele a lehető legtöbb időt, amiatt örökké bűntudatot éreznél.

De ha belegondolsz: félni csak most félsz, amíg apukád éppen haldoklik. Ez el fog múlni, sajnos hamar. De inkább ezt dolgozd fel rövid idő alatt, mint a bűntudatot, és az elszalasztott lehetőség fájdalmát, ami sokkal nehezebb.

2022. máj. 27. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
Ja, teljesen hihető, hogy apuka néhány óra múlva már nem él, a gyerek meg rohan gyakorira írogatni....hihetetlen, hogy mindent bevesznek egyesek.
2022. máj. 27. 21:53
 13/15 anonim válasza:
90%

14, én is gondoltam erre, mielőtt válaszoltam, de arra jutottam, hogy tök mindegy. Senkit nem bánt, és nem provokál a kérdéssel.

13.

2022. máj. 27. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Valóban vannak kamu szagú kérdések sokszor. Attól függetlenül én rendesen válaszolok, ha tudok, mert megadom annak a lehetőségét, hogy mégsem az. Igazából semmit sem veszítek azzal, ha normálisan válaszolok. Persze kaki-fantom és társai már más tészta, meg aki két hetente felteszi ugyan azt a kérdést, hogy hátha kap végre önigazoló választ.
2022. máj. 27. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:
86%

Végtelenül együtt érzek veled tudom min mész keresztül és azt is tudom erre nem lehet jó tanácsot adni.

Nem lehet a szívünkel tudatosítani hogy neki mennie kell és mi nekünk ezt el kell fogadni.

De azt sem írom hogy gondolj arra neki így jobb mert az életminősége már neki nem jó és ha az élet fájdalomról és magatehetetlenségről szól az borzalmas érzés nekik.De ez az egyetlen kapaszkodó neked.Ha tudsz és bírod és a kórházba engedik fogd a kezét beszélj hozzá köszönj el tőle szeretettel.Mondj bármit amit még mondani akarsz.Mert hallanak minket.Neked adjon a jó isten eröt neki meg a mi urunk megkönnyebbülést és a legszebb helyet az ő országában.

2022. máj. 28. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!