Apámnak nem tudom megmagyarázni hogy az autóvezetés már nem neki való. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már tegnap lekiabáltam a fejét ,elmondtam hogy ez már nagyon nem neki való,öregségére most börtönbe akar menni vagy mi , én meg hunyàszkodjak meg majd valaki csalàdja előtt ,mert ő egy barom. Már aludni se tudok rendesen szorongok,hogy mi lesz. Anyám is beszélt vele sőt egy jó baràtja is többször eljött hozzá ő is mondta neki ,hogy valahova akar menni elviszi , de ez màr nem megy neki ,mert szellemileg sincs toppon. Én nem akarom úgy leélni az életem ,hogy balhét csinált aztán én hunyàszkodjak mindenki előtt.2022. szept. 17. 12:06
41/52 anonim válasza:
Hát sajnos sehogy sem fogod tudni lebeszélni róla. A helyedben feladnám, ha életveszélyes, amit csinál, akkor ne üljetek be mellé. Nem lehetsz mindig ott mellette és nem kockáztathatod az életed, bár nem derült ki, hogy pontosan mi a baj vele. Én azt vettem észre, hogy nagyon sok idős ember sajnos renkívül figyelmetlen, nem is értem hogy lehet jogosítvány a kezükben, persze ettől függetlenül minden korosztályban vannak idióták. Ha tényleg nem való már a vezetés én minden erőmmel megpróbálnám lebeszélni, de ha agresszíven lépne fel, én hagynám az egészet. Az agresszív indulatos embereket nem bírom elviselni.
42/52 A kérdező kommentje:
Már baràtja is itt volt a héten ő is mondta neki....sajnos nem hiszi el. Én az àrtatlanokat féltem.
2022. szept. 18. 07:29
43/52 anonim válasza:
Tökmindegy. Akkor majd megtanulja, ha tényleg átveri a lány. Pár hónapig ingyen lakhat ott és így használja ki, az tulajdonképpen semmi, viszont jó tapasztalat lesz majd.
44/52 kovpet válasza:
"aztán én hunyàszkodjak mindenki előtt"
Ez mit jelent? Miért is te? Ha balesetezik, az miért lenne a te hibád?
45/52 anonim válasza:
43 vagyok, ki pontozott le és miért??
46/52 qkker1 válasza:
Talán azért, mert köze nincs a kommentednek a kérdéshez!
47/52 anonim válasza:
Már hogy ne lenne? OP mondja, hogy csak kihasználja
48/52 qkker1 válasza:
Szerintem, nem tudod, hogy melyik kérdésnél vagy.
49/52 anonim válasza:
Nem aahoz a kérdéshez akartál kommentálni, ahol a csaj beköltöztette a barátnőjét a nagyanyja házába és ez az anyjának nem tetszett?
50/52 anonim válasza:
Hahahahhaa tényleg, rossz kérdés 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!