Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámnak nem tudom megmagyarázn...

Apámnak nem tudom megmagyarázni hogy az autóvezetés már nem neki való. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már tegnap lekiabáltam a fejét ,elmondtam hogy ez már nagyon nem neki való,öregségére most börtönbe akar menni vagy mi , én meg hunyàszkodjak meg majd valaki csalàdja előtt ,mert ő egy barom. Már aludni se tudok rendesen szorongok,hogy mi lesz. Anyám is beszélt vele sőt egy jó baràtja is többször eljött hozzá ő is mondta neki ,hogy valahova akar menni elviszi , de ez màr nem megy neki ,mert szellemileg sincs toppon. Én nem akarom úgy leélni az életem ,hogy balhét csinált aztán én hunyàszkodjak mindenki előtt.
2022. szept. 17. 12:06
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
50%
Én azt olvastam a kérdező mit TART igaznak, de semmivel nem támasztotta alá hogy úgy is van. Úgyhogy egyelőre annyit látok hogy egy nagypofájú ember cseszteti az apját, az öregnek meg már élni sincs kedve emiatt.
2022. szept. 17. 13:56
 22/52 A kérdező kommentje:
Persze, így van utolsó.... àllandóan csesztetem, ezért van hogy egésznap elvonulok a szobába , hogy ne kelljen vele egy levegőt szívnom , vagy ha valami újabb hülyeséget akár csinálni ,és az ember szól neki ,akkor majd ezentúl csöndben maradunk sőt mellé még azt is hagyom ,hogy anyukàmat megverje mert két màsodoperc alatt ideges lesz. Tudod milyen érzés ,amikor egy jóval erősebb testfelepitesü ember neki akar esni az anyukádnak ,vagy neked? már kb majd ,hogy nem az lenne neki a legjobb , ha nem beszélünk sőt màr lehet levegőt venni se szabad. Vagy amikor azt mondod hogy nem beszámítható agyilag ,és a vezetés is több sebből vérzik nála , de ő menni akar. Tudod milyen érzés rohadt tehetetlennek lenni mikor tudod , hogy nem való az utakra nem tudod mikor fog autózni ,mert nagyképűen azt hiszi hogy megy neki , de nem...és amikor fel kell emelned a hangod és igen kiabàlni ,mert itt már nem elég a szép szó. Az én életemet is tonkrerakja hiszen tudom ,hogy nem való az utakra. Nekem szerinted milyen érzés lesz ha valaki àldozatul esik? Vagy szerinted milyen érzés mikor öngyilkossággal próbálja zsarolni a saját lányát?
2022. szept. 17. 14:26
 23/52 anonim ***** válasza:
29%
Magad dolgával foglalkozz, az orvos feladata és hatásköre ítéletet mondani valaki vezetési képességéről.
2022. szept. 17. 14:27
 24/52 anonim ***** válasza:
28%
A 21-es egy gonosz troll.
2022. szept. 17. 14:32
 25/52 anonim ***** válasza:
14%
Ő irkál ide sorozatban, szégyelld magad, más baleseti halálára játszó kisgyerek.
2022. szept. 17. 14:32
 26/52 anonim ***** válasza:
86%

De még mindig ott tartunk, hogy egyetlen konkrét példát sem tudsz hozni, hogy mi a gond azzal, ahogy vezet, csak azt hajtod, nem való az utakra.

MIÉRT NEM?

2022. szept. 17. 14:34
 27/52 anonim ***** válasza:
69%
Idős?
2022. szept. 17. 14:38
 28/52 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, hány éves apád? Hány éves vagy te? Azt, hogy apám lassú, nem kellene vezetnie, én is átéltem, ő 78 éves volt. Egy kisebb baleset után (összecsúszás, nem reagált elég gyorsan) végül rá lehetett venni, hogy ne akarjon vezetni. De ha Te apád mondjuk 50 éves, Te meg 17 vagy, ez nem fog menni.
2022. szept. 17. 14:42
 29/52 anonim ***** válasza:
42%

Szomorú vagyok.

Le leszek pontozva, oh tudom én jól.

Tőlem akár a nullára is.

De hogy egy családapa, annyit new érdemeljen meg, hogy szépen bánjanak vele. Aki azzal fenyegetőzik, hogy felköti magát, ott komolyabb problémák is vannak, ott lelki segítségre van szükség.

Senkinek sem jó ez a légkör. Változni kell, a multat pedig meg kell bocsájtani.

Apám (az enyém) számtalanszor kicseszett velem, sose ismer el, és nem egyszer volt kötekedő, és agresszív is a családdal szemben.

De ő az apám.

2022. szept. 17. 14:43
 30/52 anonim ***** válasza:
23%
oh, tudom én jól.
2022. szept. 17. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!