Apámnak nem tudom megmagyarázni hogy az autóvezetés már nem neki való. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már tegnap lekiabáltam a fejét ,elmondtam hogy ez már nagyon nem neki való,öregségére most börtönbe akar menni vagy mi , én meg hunyàszkodjak meg majd valaki csalàdja előtt ,mert ő egy barom. Már aludni se tudok rendesen szorongok,hogy mi lesz. Anyám is beszélt vele sőt egy jó baràtja is többször eljött hozzá ő is mondta neki ,hogy valahova akar menni elviszi , de ez màr nem megy neki ,mert szellemileg sincs toppon. Én nem akarom úgy leélni az életem ,hogy balhét csinált aztán én hunyàszkodjak mindenki előtt.2022. szept. 17. 12:06
11/52 anonim válasza:
Az autót tartsd üzemképtelen állapotban. Leeresztett gumi, lemerült aksi, eltűnt kulcs és hasonlók, legyél kreatív.
Nagyapám a sávokat is képtelen volt tartani, egyszer láttam vezetni, iszonyatos érzés volt amikor rájöttem ő az. Ő sem hallgatott senkire, volt, hogy ellopták a kocsit, akkor vett egy trabantot valahol, alig volt üzemképesebb mint az ő vezetési képessége.
Ne hagyd hogy megöljön valakit.
12/52 A kérdező kommentje:
Legszívesebben bevonatnàm a jogsijàt bár nem tudom,hogy lehet e ilyet ,és bizonyos korban csak félévre adnám még nem 3- ra
2022. szept. 17. 12:59
13/52 anonim válasza:
A kérdésedből csak annyi derült ki hogy tahó módon beszélsz apáddal, az nem hogy miért is tartod vezetésre képtelennek...
14/52 anonim válasza:
Egyáltalán nem beszél tahón az apjával, az apja egy idióta, hogy így viselkedik a lányával, és ilyeneket mond neki, hogy felakasztja magát. Borzalmasam toxikus.
15/52 anonim válasza:
Akkor jövöre lejár neki és pont.
16/52 anonim válasza:
"Olyan sok aprósággal el lehet intézni, hogy otthon maradjon."
Semmivel sem. Más tulajdonát nem rongálhatod, elveszett kulcsot pótolni lehet.
17/52 anonim válasza:
Adtak itt ötleteket, már gondolkodnod sem kell rajta..
18/52 anonim válasza:
13-ason kivül tényleg senki sem hiányolja, hogy nem lehet tudni mi is a gond és ezt milyen történésekkel támasztja alá? A leirásbol annyi derül ki, hogy a kérdezö mit fröcsögött? Azért nagyon szomoru, ha valakit ugy mutatnak be: agyalágyult vén hülye, akkor az itteni kommentelök gondolkodás nélkül igyekeznek belerugni még egyet.
19/52 anonim válasza:
" az apja egy idióta" Ugyan , másold már be melyik infóból jutottál erre a felfedezésre.
20/52 anonim válasza:
Abból, hogy ilyeneket mondd be a lányának, hogy elmegyek felakasztani magam, amit valószínűleg szerencsétlen hallgat gyerekkora óta. A másik meg, hogy vezet, annak ellenére, hogy nem tud. Vagy te nem olvastad el a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!