Apámnak nem tudom megmagyarázni hogy az autóvezetés már nem neki való. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már tegnap lekiabáltam a fejét ,elmondtam hogy ez már nagyon nem neki való,öregségére most börtönbe akar menni vagy mi , én meg hunyàszkodjak meg majd valaki csalàdja előtt ,mert ő egy barom. Már aludni se tudok rendesen szorongok,hogy mi lesz. Anyám is beszélt vele sőt egy jó baràtja is többször eljött hozzá ő is mondta neki ,hogy valahova akar menni elviszi , de ez màr nem megy neki ,mert szellemileg sincs toppon. Én nem akarom úgy leélni az életem ,hogy balhét csinált aztán én hunyàszkodjak mindenki előtt.2022. szept. 17. 12:06
1/52 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy agresszív anyàmat többször megakarta verni.
2022. szept. 17. 12:10
2/52 Katona Dius válasza:
Nálunk nagyapámmal volt ilyen. Szenilis,piszok szarul lát. De csak vezwtett, a dokinak is mondtuk,ne adja meg neki a hosszabbítást,mert már nem is lát szinte. Megadta. Egyszer agyvérzést kapott vwzetés közben,belement egy parkoló autóba. Addig nem fogta fel,csak akkor. Szerencsére nem sérült senki,akkor már közel volt a házhoz és lassabban ment,igy a két kocsik kívül nem lett baja senkinek. De akár lehetett is volna. Addig nem tudtuk neki megmagyarázni,csak akkor ismerte el,lehettek volnw benne emberek,olyan helyen is történhetett volna,ahol nagyobb sebességgel megy.azota szerencsere nen vezet.
3/52 anonim válasza:
Ha közveszélyes, és a papa nem áll le, akkor az autó kell leálljon.
4/52 A kérdező kommentje:
Az a baj meg a rendőröket se tudom ráhivni nem tudnám hogy hova megy stb. Jogsija sajnos jövőre jár le.
2022. szept. 17. 12:27
5/52 A kérdező kommentje:
Anyám màr hónapok óta nem megy vele 40-el döcög és felvan háborodva ha dudálnak neki....
2022. szept. 17. 12:28
7/52 anonim válasza:
Jön a tél, olyan könnyen lemerül az akku (főleg ha rányomod a távolságit éjszakára). Kulcs is beeshet a szekrény mögé... Olyan sok aprósággal el lehet intézni, hogy otthon maradjon.
8/52 A kérdező kommentje:
Hát ja az jól lenne ha merülne neki ,mert a kertben van az aksi töltő meg hát most már jön a kerékcsere amit legutóbb már nekem kellett megmondani hogy melyik melyik stb.
2022. szept. 17. 12:33
9/52 A kérdező kommentje:
Tegnapi fejmosàsnak is az lett a vég , hogy azt mondta felakasztja magát aztán kiment a műhelybe , hogy hozzon kötelet azzal ment be a szobába ....éjjel féltem aludni mivan ha akkor köti fel magàt .....tudom ez érzelmi zsarolás nagyon önző , de attól még szépen idegbe rakja az ember lányát....
2022. szept. 17. 12:36
10/52 anonim válasza:
Mondjuk jobb ha 40km/h -val docog, mintha 130km/h-al szaguldozna. Ha mar vezet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!