Igaz lehet az hogy a gyámügy emberkereskedelemmel foglalkozik és szándékkal vesz el gyerekeket hogy nevelőszülőkhöz adja?
Rendben, minden dokumentálva volt, mégis örökbeadták őket. Na, mesélj, mi volt a hivatalos indok, amiről tudjátok, hogy nem igaz? 😄
Nem vagyok érintett.
De nem a vádlónak kell bizonyitani, hanem minden bejelentésre ellenőrzés van és a családnak kell védekeznie. És bárkire rászállhatnak.
"De nem a vádlónak kell bizonyitani, hanem minden bejelentésre ellenőrzés van és a családnak kell védekeznie. És bárkire rászállhatnak."
Én arra írtam ezt, hogy állításod szerint ügyek vannak folyamatban a gyámhatóságok ellen. Egy ilyen ügyben ugyebár a hatóság a vádlott, a család vagy a megbízásukban eljáró alapítvány a felperes. Ebben az esetben pedig nekik kell bebizonyítani, hogy a rágalmazásuk igaz-e.
72: ez tipikusan a kamuzó gyerekbántalmazók szövege, hogy bárkire rászállhatnak...
NEM, nem szállnak rá bárkikre. CSak ahol a pedagógusok, vagy rokonok, szomszédok jelentik az elhanyagolást, gyermekbántalmazást.
"Amúgy milyen fasza szülő lehet, úgy bánik a gyerekeivel hogy elveszik tőle, de posztolgatni, meg magát fényezni hogy milyen szuperanyu, arra van esze."
Erről az jut eszembe, hogy egyszer valamelyik netes hírportál egy családoknak épp ételcsomagot osztó szervezethez ment ki Budapesten. Ott állt sor elején egy anyuka 5 gyerekkel, épp akkor kapta meg a csomagokat. Gyerekenként kapott 1-1 zacskó tartós élelmiszert. Pár szóban nyilatkozott, majd mondta, hogy sietnie kell, mert láthatásra hozta ki az öt gyereket a gyermekotthonból, de időre vissza kell vinnie őket. (Persze higgyük azt naivan, hogy nem azért kérte ki őket, hogy otthoni célra felvegye az adományt, biztos amúgy is hiányoztak neki 😁)
76: hajjaj, tudnék mesélni ilyen ételosztásokról.....
Meg a "nagy gyerekszeretetről" bizonyos etnikumnál....
"kamuzó gyerekbántalmazók szövege"
Nekem ügyvéd mondta.
Tudjuk, futtában. 😅 Minden bizonyítékot prezentált, a bírósági per részleteit, az ítéletet.
Minden kétséget kizáróan bizonyította neked, hogy ez így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!