Igaz lehet az hogy a gyámügy emberkereskedelemmel foglalkozik és szándékkal vesz el gyerekeket hogy nevelőszülőkhöz adja?
Én kérdeztem tőled, te honnan tudod, hogy járt? Tudod, a vádakat kellene bizonyítani, nem fordítva. Te vádolod itt névtelenül a TEGYESZ-t emberkereskedelemmel, amiért simán bíróság elé állíthatnának téged, főleg, ha még konkrétan meg is nevezted volna, melyik megyei Gyermekvédelmi Szakszolgálatot rágalmazod a névtelenség mögé bújva az interneten, nyilvánosan.
Azt onnan szoptam ki amúgy, hogy ha látogatta volna, nem váltak volna a gyerekek örökbeadhatóvá. 😉 Ez így működik.
53: tehát folytatod tovább az esti mesét... Csak közben reggel lett... :)))
Elképesztő, hogy mekkora hazugságokat bírsz idegurítani! Tényleg be lehetne perelni téged. Rémhírterjesztésért, al minimo....
Ja, kérdező, a kérdésed úgy dobtad be, hogy "Igaz lehet-e", de már kiderül, hogy te teljesen ismered az ügyet ügyvéd ismerősök által, akik persze fittyet hányva a titoktartásra, megosztották veled a bennfentes infókat. 😉 Te már ki is nyomoztál mindent, mióta feltetted a kérdést. Szuper!
Csak még mindig nem tudjuk, miért vannak tele a GYIVI-k adoptálható, kutyának sem kellő gyerekekkel, ha az embercsempész biznisz ilyen kifizetődő a TEGYESZ-nek, és bezzeg családban élő gyerekeket "ok nélkül" adoptálhatóvá tesznek.
Okkal is adoptálnak.
Az ügyvéd pedig nem részletezte csak futtában beszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!