Hogyan találhatnám meg az elveszett/eladott testvéremet?
Figyelt kérdés
Kb. 20 évvel ezelőtt, édesanyám előző kapcsolatából született egy nővérem, akit a kórházban vagy megöltek, vagy eladtak. (Szerintem eladták) A koporsóba is más baba került. Valahogy érzem, hogy él. Meg tudnám valahogy találni, vagy esélytelen?2012. júl. 18. 23:27
1/31 anonim válasza:
Anyukádnak azt mondták, hogy meghalt? Honnan veszed, hogy nem ugyanaz a kisbaba lett eltemetve? Miért gondolod, hogy eladták? Hol szült anyukád, hogy ez szerinted megtörténhetett? Nekem ez kicsit zavaros...
2/31 anonim válasza:
Szerintem elég zavaros és hihetetlen a kérdésben szereplő dolog. De ha úgy is volt, hogy találnád meg, nyilván meg volt minden úgy rendezve, hogy nyoma annak biztos nem maradt.
3/31 A kérdező kommentje:
Azért csak fel ismeri a saját babáját, nem? :) Főleg, hogy amit bevitt neki a kórházba, az a ruha picit szűk volt a tesómnak, de abban lett eltemetve, és a temetésen meg már lógott rajta. És amúgy meg nem fizetett az orvosnak, és több mint egy napig hagyták étlen-szomjan vajúdni, mondván, császározni fogják. Az, hogy melyik kórház, nem szeretném elmondani.
2012. júl. 18. 23:37
5/31 anonim válasza:
A ruha lehetett nagy azért is mert az első pár napban veszítenek a súlyukból az újszülöttek.
Miért 20 év után jutott eszetekbe ez?!
6/31 anonim válasza:
"ruha picit szűk volt a tesómnak, de abban lett eltemetve, és a temetésen meg már lógott rajta"
Vannak biológia dolgok a halál után.
7/31 A kérdező kommentje:
Jó nagy parasztok vagytok! :) És az arca is megváltozik persze...:) Talán azért, mert most nőttem fel erre, hogy megpróbáljak rátalálni! Anyukám érthető okokból nem akar ezzel foglalkozni, de ti biztos nem tudjátok átérezni, milyen elveszíteni a gyerekedet. Én viszont nagyon szeretném megtalálni a nővéremet.
2012. júl. 18. 23:47
8/31 anonim válasza:
Ne haragudj de én is anya vagyok és nemhogy 20 évet hanem 20 percet nem vártam volna h kiderítsem az igazat!!
9/31 anonim válasza:
"de ti biztos nem tudjátok átérezni, milyen elveszíteni a gyerekedet."
Most a gyereked vagy a testvéred?
Ez csak egy ábránd, ezt nem gondolhatod komolyan, hogy ilyent csinál Anyukád. Vagy mégis mi indokolta volna. Meg ha meg is történt mégis, hogy találná rá. Anyukád előző kapcsolatából ismered a férfit? Mi van ha rá hasonlít, nem Anyukádra. Meg ha nem tudja, hogy örökbe fogadták akkor jobb ha már nem derül ki. Te oké örülnél, de az ő élete gyökeresen megváltozna.
10/31 anonim válasza:
Ha ez így is lenne, ahogy leírod, akkor csak egyetlen variációt tudok elképzelni. Anyukád babáját másnak adták. A másik személynek ott kellett szülnie, különben nem lenne lehetséges a csere. Azt tudom elképzelni, hogy az orvos hibát követett el, és nem akarta vállalni a felelősséget. Anyukádat alkalmasnak találta arra, hogy ne legyen probléma, ha az ő gyerekét nyilvánítják halottnak. Egy cserét nehéz megvalósítani, szóval én kétlem, hogy ezt megtették volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!