Hogy találhatnám meg a pénzt? Ért valaki ehhez?
Kérdezd meg tőle,ha még nem távolodtatok el annyira,hogy ne is beszéljetek!!!!
Gondolom van otthon erről valami papír!
Honnan szereztél akkor tudomást egyáltalán a pénz létéről,ha -téged idézlek- "soha nem mondott semmit.",mert azt akarta, hogy csak vészhelyzet esetén nyúljak hozzá "?
hm?
Ha idős anyukád, gondolom nem utazgatott km-et bank után kutatva. Szerintem menj be az édesanyád lakhelyéhez legközelebbi bankba. Ha a Te neveden van a megtakarítás, akkor megtalálják neked. Ha édesanyád veheti ki, akkor nem tudod kikerülni, hogy beszélj vele.
Igazán nem értem azt, hogy nem beszélsz vele, nem törődsz vele, az okokat nem firtatnám mert teljesen mindegy, hisz van ilyen. Viszont azt nem értem, hogy Ő nem kell, a pénze meg igen. Elég nagy vagy ahhoz, hogy elutasítsd édesanyádat, de ahhoz még nem nőttél föl, hogy tőle függetlenül old meg a gondjaidat. Iszonyú ellentmondásos úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!