Anyukám miért szól bele abba, hogy mire költöm a pénzt, amit tőle kapok?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és mikor elmondom neki,hogy mire költöm,akkor azt mondja,hogy nem akar többet adni.Egyébként is közgázt tanulok,tudom,hogy mi hasznos nekem,mi nem.2011. dec. 3. 19:41
1/54 A kérdező kommentje:
Ja amúgy a taxin akadt ki.
2011. dec. 3. 19:41
2/54 anonim válasza:
Taxira én sem adnék egy büdös fillért sem..Megértem anyukádat...
4/54 anonim válasza:
Majd ha lesz kocsid, meglátod, hogy miért akadt ki. Szerintem csak felelősségre próbál nevelni.Jól állok anyagilag, de a taxi tényleg durva, bár ezek a tarifások talán nem, de amikor 2 kilométert 4000-ért vállal be, hát az agyam eldurran.
6/54 anonim válasza:
Mert úgy gondolkozik, ahogy a kommentelők. Pedig sok esetben ésszerű döntés a taxi, de ezt már nem éri fel anyukád ésszel.
Másrészről úgy gondolja, hogy mivel az ő pénze, megszabhatja, mire költöd. A legegyszerűbb, ha megegyeztek egy havi fix összegben, és nem számolsz be forintra pontosan, miket vettél.
7/54 anonim válasza:
Én is adok a fiamnak pénzt.Néha én is megkérdezem,hogy mire költi..De ha nekem azzal jönne hogy taxizik belőle,bizony vérig sértődnék,mert sokkal értelmesebbnek gondoltam volna..De a fiam hasznos dolgokat vesz magának,és ezzel nincs is gondom..de taxira????
8/54 anonim válasza:
" Pedig sok esetben ésszerű döntés a taxi,"
Igen,akkor amikor menni kell a reptérre ki.Vagy akkor amikor havi bevásárlást csinálunk,és túl sok a cucc.Vagy akkor amikor szülni megyünk a kórházba és nincs kocsink..
De csak úgy taxizni?????????nagy luxus ám..
9/54 anonim válasza:
Ha taxira költöd, legalább titkold el... Én se adnék többet, ha megtudnám. Majd amit megkeresel magadnak, arra költöd, amire jól esik.
10/54 anonim válasza:
Sehol nem írta a kérdező, hogy "csak úgy" taxizott. Könnyen lehet, hogy pont egy havi nagybevásárlást vitt haza, vagy orvoshoz ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!