Miért ilyen velem anyukám?
Sziasztok.
12 éves lány vagyok.
Már írtam egy hasonló kérdést,de sajnos abba nem igazán tudtam kifejteni.
Szóval az a gondom,hogy anyukám ész nélkül,szinte mindig káromkodik.
Nagyon zavar.
Én egy okos lánynak tartom magam,ezt most tényleg azért mondom mert sokan mondták már,és nem azért mert beképzelt vagyok.
Nem bírom ha mellettem kártyáznak (nem társas,hanem póker),alkoholt isznak vagy cigiznek.
Szerintem ez mind olyan hülyeség,de sajnos anyukám cigizik és kártyázik is.
Kártyázni,mondjuk nem sűrűn de azért szokott.
De a káromkodás napi szinten megy,és ki nem állhatom.
Ha felkapja valamin a vizet azt hiszi azzal megoldja,ha velem káromkodva ordítozik,olyanokat : "K*rva éledbe,hogy ilyen h*lye gyereket még nem hordott a föld a hátán."
Nem csak megbánt,de nagyon felhúzz,hogy nem tudjuk Normálisan megbeszélni a dolgokat anélkül,hogy ne hordana el valaminek.
Komolyan mondom szerintem idegbeteg.
sokszor mondtam neki,hogy "Anya légyszíves ne beszélj csúnyán" erre ő: "Foglalkozz magaddal,mindig csak engem szekálsz a hülyeségeiddel".
Na most ilyenkor mit csináljak?
Úgy tűnik, sajnos nem rajtad múlik a dolog. Ha látod, hogy kezd ideges lenni, menj be a szobádba, kerüld vele a konfliktust, mert úgy tűnik, rajtad tölti ki a mérgét.
Annyit tehetsz, hogy te próbálsz majd nem így gyereket nevelni, ha arra kerül a sor. Ott mindent te szabályozhatsz majd, most meg sajnos el kell tűrnöd anyukád hangulatváltozásait. Remélem, a csúnya beszéd, rádripakodás mellett azért érezteti azt is, hogy szeret téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!