Most mith cSináljak? Összetörtem anyukám cuccait!
Délután kölcsönvettem anyukám parfümjeit ^^ és a sminesh dobozát, de véletlen lelöktem az asztalról és összetört :(:(:(
Ésh most nem mertem még neki elmondani, deh lassan megy fürdeni és észreveszi.. :S:S
Széttört 2 parfüm és a púder és a szemfestékek is kiszóródtak.. Deh én annyira nem akartam neki rosszat okozni.. ÉSh most úgy bánt a lelkiismeretem... :$
Mondjuk nem szokta magát sminkelni csakh nagy ritkán ha éppen megy valahova a munkahelyén kívül.. . =(
SeGíTsEtEk!!!!!!!
L/13
Első válaszoló vagyok. Mond neki, hogy majd ledolgozod házimunkában az árát: mosogatás, porszívózás, söprögetés. Stb..Meg ha őszintén bocsánatot kérsz akkor megérti majd, hogy balesetek előfordulnak. De semmiképp sem támadj vissza szóban. Csak ontasz a helyzeten. Ne tiltakozz majd..Saját tapasztalatból beszélek.
19/L
Kell neked 13 évesen smink meg parfüm...
Még a parfüm hagyján, de a smink?!
Legközelebb várd meg amíg sajátod lesz, és azt használd, ne másét, titokban.
Dehogynem.. meg Anyukáddal is történt már ilyen, ebben biztos vagyok:) A lényeg, hogy lássa a megbánást. "Anyu beszélnünk kell..."
(lehet lepontozni, de nagyon zavar, ha h-t tesznek mindenhova..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!