Most mith cSináljak? Összetörtem anyukám cuccait!
Délután kölcsönvettem anyukám parfümjeit ^^ és a sminesh dobozát, de véletlen lelöktem az asztalról és összetört :(:(:(
Ésh most nem mertem még neki elmondani, deh lassan megy fürdeni és észreveszi.. :S:S
Széttört 2 parfüm és a púder és a szemfestékek is kiszóródtak.. Deh én annyira nem akartam neki rosszat okozni.. ÉSh most úgy bánt a lelkiismeretem... :$
Mondjuk nem szokta magát sminkelni csakh nagy ritkán ha éppen megy valahova a munkahelyén kívül.. . =(
SeGíTsEtEk!!!!!!!
L/13
mond el neki nyugodtan. A csajomnak a piperecuccait a macsek szórta le a szekrényről, módszeresen. én persze szakadtam a röhögéstől. Az asszony nem díjazta...
Erre annyit mondtam, Kincsem, te akartál cicát...ez az állattartással jár.
ez vonatkozik rátok is.
Áruld már el, mi a f@szért biggyeszted azt a kurv@ H betűt a szavak végére!? Idióta kis pics@!
Ja, és ha én lennék az anyád, nem mennél a közeljövőben sem moziba, sem kirándulni...
Mindenkit felpontoztam ezerrel, aki írásparódiával minősítette ezt a kis buta gyereket. Rendben van: 13 éves, játszik az anyja parfümjeivel és sminkes dobozával - aztán összetöri az egész zugehőrt. Megkapta, ami járt neki. Máskor vegye elő a babaszobácskáit. Kisliba.
Mérhetetlenül dühít, hogy a cicomázásra van esze, de arra hogy normálisan megtanuljon beszélni és írni - hát arra semmi. Legszívesebben adnék neki egy taslit. (Valahol meg is értem, kis szerencsétlent, mert serdülő. Az IQ-hiányáról meg nem tehet.)
Te kish H.lye :D Megértem, hogy 13 éves vagy nekem is van egy húgom ő is annyi, de nem ír H betűket oda ahova nem kéne, sem sz helyett x-et v helyett w-t.. Komolyan, mire jók ezek? Ettől azt hiszed menő vagy?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!