Hogyan találhatnám meg az elveszett/eladott testvéremet?
Exhumálni kell a babát, majd DNS vizsgálatot kérni. Ha beigazolódik a gyanú, akkor eljárást indítanak az orvos ellen.
Amúgy vajúdás alatt nem szoktak enni adni, ezen kár háborogni. Az anyuka kihányja a fájások miatt. Én is kihánytam mindent amit ettem.
Én is hallottam olyanról, hogy régen véletlen/nem véletlen cseréltek el babákat.
Idősebb hölgy mesélte, hogy anyukájának miután megszületett egy fiút vittek be a kórteremben, pedig anyukája tudta, hogy lánya született ugyebár. A kórteremben volt egy másik anyuka jómódú családból, akinek már 2 fia volt, nagyon lányt szerettek volna, de megint fia született és "véletlenül" neki adták őt, de szerencsére még időben észrevette mamája a turpisságot.
Amúgy az nekem is durva, hogy anyukád hagyta, hogy másik csecsemőt temessenek el a sajátja helyett ha ez igaz. A másik meg, hogy nem is értem ki akarja a más gyerekét nevelni a sajátja helyett, mikor nyilván még szülhet másikat, ha meg kereskedőknek adták el akkor ziher, hogy nem találod meg, de ezt pláne nem hinném. Azért így egy halott gyerekkel elég gáz lenne ha valós lenne a sztori
Szerintem is csak anyukád fantáziája, mint valóság. Sokszor előfordul, hogy az ember a saját gyerekének holttestét nem tudja azonosítani a pszichés tagadástól, főleg egy csecsemőt, hiszen nem is karakteres még az arcuk.
Remélem nem kamu, mert egyáltalán nem vicces.
Én a helyedben első körben a családtagokkal beszélgetnék, mint pl nagymama, nagypapa, ők hogyan emlékeznek erre az esetre,mert valóban előfordulhat, hogy csak anyukád próbálta így feldolgozni a tragédiát.
Ha ők is állítják, hogy csere történt:
Talán felfogadhatnál egy magánnyomozót, aki kideríti, milyen babák születtek egy napon a nővéreddel, melyik család lehet esélyes arra, hogy náluk van a testvéred. És igen, még mindig ott az exhumálás lehetősége..
Én azt mondom, alaposan gondold át, és csak akkor vágj bele, ha tényleg van esély rá, hogy csere történt. Ugyanis fájdalmas sebeket fogsz feltépni-ne tedd feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!