Hogyan találhatnám meg az elveszett/eladott testvéremet?
Figyelt kérdés
Kb. 20 évvel ezelőtt, édesanyám előző kapcsolatából született egy nővérem, akit a kórházban vagy megöltek, vagy eladtak. (Szerintem eladták) A koporsóba is más baba került. Valahogy érzem, hogy él. Meg tudnám valahogy találni, vagy esélytelen?2012. júl. 18. 23:27
12/31 anonim válasza:
Szerintem magánnyomozót lehetne megbízni ilyesmivel de kétlem,hogy megtalálna valakit 20 év után úgy,hogy azt se tudja,hogy néz ki.Törvényes úton szerintem képtelenség megtalálni.
13/31 anonim válasza:
Még azt leírom neked, hogy egy szülésnél több ember van bent. Szóval nem tudom hogyan lehet megoldani a cserét. 10. válaszoló voltam!
14/31 anonim válasza:
Nem lehet, hogy anyukád ezt a sztorit találta ki saját magának, mert nem tudja feldolgozni, hogy meghalt a gyermeke?
15/31 anonim válasza:
egyáltalán ne gondoljátok hogy olyan nehéz összecserélni két csecsemőt! én egyszerre születtem egy másik lánnyal és nem engem hanem őt hozták be anyukámnak! csak kiderült hogy nem ő a lánya hanem én és visszacseréltek!
de ha nem derül ki hogy összekevertek minket, másik családnál növök fel
ez meg 21 éve volt
előfordulhat hogy csere történt és nem is anyukád babája halt meg
de biztos benne hogy másik baba volt a koporsóban?
16/31 anonim válasza:
valószínűleg anyukád nyugtatja magát ezzel a történettel
17/31 anonim válasza:
Már 20 éve is kötelező volt a születés után ráírni és rávarrni a baba csuklójára a nevét. Az enyém még mindig meg van, anya vágta le a csuklómról itthon. Szóval elég nehéz elcserélni valakit, hacsak nem nagyon gondatlanok a kórházi dolgozók. Eléggé hihetetlen a történet, bár sok minden megesik. Abban biztos vagyok, hogy én mint anya abban a pillanatban a rendőrséghez fordultam volna, amikor a legkisebb gyanú felmerül. Viszont én tudok egy nagyon egyszerű módot, az igazság kiderítésére. Exhumálni kell a babát és DNS vizsgálatot kell készíteni. Ezután kiderül, hogy valóban történt-e csere és érdemes-e pénzt és időt áldozni a keresésre.
18/31 anonim válasza:
íigen, tényleg rávarrtak a baba csuklójára kötött anyagra a kezdőbetűket... de a miénket olyan bénán varrta a nővérke hogy nem is lehetett tudni milyen betű volt... a mai napig megvan még és én aztán meg nem mondanám hogy az az én monogrammom...lehetett simán a másik lányé is, vlsz ezért i tévesztettek össze a minket. meg mert hasonlítottunk persze.
19/31 anonim válasza:
"Exhumálni kell a babát és DNS vizsgálatot kell készíteni. Ezután kiderül, hogy valóban történt-e csere és érdemes-e pénzt és időt áldozni a keresésre."
Na tessék, itt a megoldást! Hogy ez másnak nem jutott eszébe, köszönjük, de komolyan!
20/31 anonim válasza:
Bátyámat is felcserélték egy kisfiúval. Bevitték a babákat szoptatni a mamákhoz és anya megrökönyödve nézte, mert az ő babája nem így nézett ki. Szólt, de azt mondták csak hiszti és szoptassa meg. De anya nem tágított és mint kiderült igaza volt. Ennek 36 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!