Honnan jönnél rá, hogy eladtak téged a szüleid?
Figyelt kérdés
Mik azok a dolgok amik gyanúsak lennének számodra?2020. szept. 14. 23:58
1/21 anonim válasza:
Mondjuk iszlám kultúránk lenne és abdhul muhamad kalifa 55 éves iparmágnás nyalná a szája szélét engem bámulva, miközben apám kezébe csengeti az ojrokat.
Az úgy lehet árulkodó lenne.
2/21 anonim válasza:
Nem lehet gyereket eladni. Max. Afrikában.
3/21 anonim válasza:
Ennek a valószínűsége nulla, úgyhogy kár rajta gondolkozni.
4/21 anonim válasza:
Ha nagyon feltűnően nem hasonlítanék senkire a családból és nem lenne egy kép sem anyámról amikor terhes/szülés után, olyan vércsoportom lenne amilyet nem lehetséges a "szüleimtől" örökölni
5/21 anonim válasza:
Lehetetlen, ki venne meg engem?
6/21 anonim válasza:
Pl. ha én lennék az egyetlen fehér a gyémántbányában.
7/21 anonim válasza:
Ha pl. 30 évesen végiggondolva az életem, rájövönnék, hogy azért végzek egy rettenetes munkát, mert rámeröltették az egész életutam. Az egészből csak a munkáltatóm profitálna, aki mint egy elítéltet, embertelen körülmények között dolgoztatna, kisebb helyen, mint egy börtöncella. Emiatt váltani se tudnék.
8/21 anonim válasza:
Az emberkereskedelem még mindig illegális,tehát ilyen nincs!
9/21 anonim válasza:
Értem én hogy ilyen nincs de mégis van és most figyelmem kívül hagyom a nagyvilágban történő gyermekrablásokat kereskedelmet.
Ismertem egy családot ahol gyakran elhangzott az a mondat a gyermek felé hogy apádék eladtak borért. Először tréfának hittem de kiderült hogy igaz. Családon belül került sor a cserére. A gyermektelen nagynénihez került a fiú több testvére mellől, még pelenkásan. Hát nem volt boldog amikor kiderült az igazság.
10/21 anonim válasza:
"Az emberkereskedelem még mindig illegális,tehát ilyen nincs"
A drogkereskedelem is illegális, tehát akkor olyan sincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!