Honnan jönnél rá, hogy eladtak téged a szüleid?
Figyelt kérdés
Mik azok a dolgok amik gyanúsak lennének számodra?2020. szept. 14. 23:58
11/21 anonim válasza:
Van ám ilyen Magyarországon is. Elmaradott vidéki településeken előfordul, hogy fiatal (roma) kislányokat eladnak a szüleik.
12/21 anonim válasza:
Van ilyen. De a kérdést akkor sem értem. Vagy babakorában adták el? Azt inkább illegális örökbefogadásnak mondanám. Ha rabszolga munkára vagy prostitúcióra adják el, akkor meg már nem olyan kicsi, hogy ne venné észre, ne tudná.
13/21 anonim válasza:
Hát ha mondjuk anyám vietnámi, apám filippínó, én meg szőke hajú, kék szemű legény lennék és a nevem Hans lenne, gyanút fognék.
14/21 anonim válasza:
Konkrétan gyereket venni (tehát pénzért vásárolva) szerintem 2 réteg szokott, az egyik, aki valamilyen bűnözési célra akarja fordítani a vásárolt gyerekeket, ezt szerintem nem is kéne ragozni, hogy mi a gyanús, hisz minden, ami illegális. A másik az igen gazdag és steril réteg, akik számukra tetszetős gyereket vesznek meg örökbefogadás céljából. Ez viszont nem egyértelmű, hisz mondhatja simán azt is hogy örökbe fogadták, nem fogja tudni a gyerek, hogy valójában pénzért vették.
15/21 anonim válasza:
" A gyermektelen nagynénihez került a fiú több testvére mellől, még pelenkásan. Hát nem volt boldog amikor kiderült az igazság."
És ez jogilag hogyan lett rendezve? Csak mert olyan nincs, hogy nem derül ki, hogy az egyiknek eltűnt a gyereke, a másiknak meg lett a semmiből. Iskola? Hivatalos ügyek?
16/21 anonim válasza:
Ez az eset már nagyon-nagyon régen történt kb. 40-50 éve. Senkinek nem tűnt el a gyereke a családon belül maradt. A gyermeken kívül mindenki tudott a dologról. A vér szerinti szülők vették fel a családi pótlékot, a gyermek a helyi iskolába járt. A nagynéni pedig úgy-ahogy nevelte a gyereket.
17/21 Shai-Hulud válasza:
Nagyon egyszerűen: apám is ócskás, én is az vagyok, és minden eladás után risztelünk.
:-D
18/21 anonim válasza:
Ha találnék magamon egy árcédulàt vagy egy vonalkódot. Esetleg egy blokkot valahol.
19/21 anonim válasza:
Azért ha a tarkódon lesz a vonalkód, akkor kevésbé egyértelmű a helyzet. :)
20/21 anonim válasza:
Igen akkor lehet, hogy csak jóval később derülne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!