Mit tennél ha a férjednek köszönhetően kiemelkedő
anyagi körülmények közt élnél, de a szüleid
átlagosan élnének?
Figyelt kérdés
A szüleid átlagosan élnének egy panelban vagy egy átlagos családi házban, átlagos anyagi javak között.
Miközben te külfödön élnél és a férjed drága autót biztosítana számodra, mindened márkás lenne a legprémiumabb ami ma elérhető.
Igazi luxuskörülmények között élnél és gyakran hazalátogatnál, de mivel nincs ennyi pénzed nem tudnál a szüleid körülményein javítani maximum havonta támogatnád őket néhány 100 ezer forintnyi eurónak megfelelő összeggel.
Ha néhány 100 ezernyivel tudnám őket támogatni, akkor elégedett lennék és ők is azok lehetnének.
2020. márc. 7. 22:46
2/20 anonim válasza:
Havonta néhány százezer forinttal támogatnám és még rosszul is érezzem magam? Mi van???
2020. márc. 7. 22:46
3/20 anonim válasza:
Te igazából az nem a te pénzed, csak a férjed pumpolod. Úgy veszem ki a leírásból, ha igaz, hogy teljesen eltart... Ha esetleg otthagyna, mit kezdenél magaddal? 😂 Na tudom, nem ez volt a kérdés. Támogatnám, persze, egy átlagos családnak a "néhány százezer" nem kevés, sőt! Annyival támogasd, amitől nem érzik rosszul magukat. Az én nagymamám a pár ezres ajándéktól, vagy egy nagy bevásárlástól rosszul érzi magát.
2020. márc. 7. 22:52
4/20 anonim válasza:
Nem érezném magam rosszul. Én is külföldön élek a férjemmel nagyon jó anyagi körülmények között. Apumat támogatjuk, de nem várja el. Tavaly mondtam neki, hogy veszek neki házat egy szép helyen, csak jöjjön el onnan ahol most él- Köszöni, de nem kéri. Mondtuk, hogy veszünk neki autót, de nem kér, már nem akar, nem mer vezetni.Így marad az anyagi támogatás. Leveszem a terhet róla, nem fizet semmit, mert én fizetem ( villany, víz, gáz stb) Húgomnál van egy bankkártya hogy ha aput orvoshoz kell vinni akkor magánorvoshoz vigye, a lehető legjobbhoz. Húgom vásárol be neki , gyümölcsök, egészséges ételek, ami kell neki ( szintén kártyáról).Idős, nyugdíjas ember, igyekszünk a húgommal mindent megkönyníteni apunak amit csak a tudunk. Mást úgy sem enged.
2020. márc. 7. 22:54
5/20 A kérdező kommentje:
Külföldön élek egy gyönyörű lakásban ahol csak a konyha és a fürdőszoba berendezése annyi mint Budapesten egy lakótelepi lakás. Én egy lakótelepen nőttem fel nem is az elit lakótelepek egyikén.
Az élet úgy hozta hogy külföldre kerültem ott mentem férjhez és a férjemnek hála nagyon jól élek.
De ez nem az én érdemem. Havonta 1000€ támogatom a szüleim, ez nekem nem olyan nagy összeg és itt ahol élek nem egy vagyon de nem tudok számukra is olyan körülményeket biztositani mint amiben én élek. Picit rossz számomra belegondolni hogy az a sok jó és szép dolog amit megélek és amiben részem van az számukra nem adatott meg.
Van egy autóm amit 80.000€ vásárolt a férjem ez majd annyi mint a szüleim otthona.
2020. márc. 7. 22:54
6/20 anonim válasza:
Kidicsekedted magad, vagy van esetleg még valami, ami kikívánkozik belőled?
2020. márc. 7. 22:58
7/20 anonim válasza:
Most kérdezni jöttél, vagy dicsekedni? Amúgy meg egy eltartott nő vagy. Ha nem lesz már a férjed (bármi miatt), akkor mit csinálsz?
2020. márc. 7. 22:59
8/20 anonim válasza:
Akkor ez most dicsekedés volt vagy kérdés? Xdd
2020. márc. 7. 23:04
9/20 anonim válasza:
1000 euró 100e ft? Gondold újra a mesét.
2020. márc. 7. 23:15
10/20 anonim válasza:
Ez nem valamelyik kamusztoris újabb modoros sztorija?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!