Veled volt már olyan, hogy megtudtál valamit a szüleid múltjáról amit jobb lett volna nem tudni?
Engem az taglózott le, amikor 12 évesen megtudtam, hogy apám elvált férfi volt, mikor anyut feleségül vette. Amúgy nincs ebben semmi, (sőt, most már fel sem tűnik), de nálunk a családban erről senki nem beszélt, tabu volt. Apu húszéves volt, a csaj 18, aztán tartott a házasság kb. 1 évig, és el is váltak. Utána apu 30 évesen nősült legközelebb, akkor vette el anyut. Egyszer az apai nagymamámmal sétáltunk a falujában nyári szünetben, akkor kérdezte a mamát egyik idős asszony, hogy én kinek a gyereke vagyok. (Apámék ugyanis többen testvérek). Mondta a nagyim, hogy melyik fiának vagyok a gyereke, és akkor kérdezte az asszony, hogy első házasságából? Mama olyan zavarban mondta, hogy dehogy, a másodikból. Aztán gyorsan elköszönt. Otthon persze kifaggattam, elmondta.
Amúgy semmi nincs ebben, de akkor olyan volt, mintha gyomron vágtak volna. Nem értem, egy ilyen dolgot miért kell ilyen titoknak övezni:((
Amikor 20 év után elváltak, megtudtam, hogy amikor még pár hónapos kisbaba voltam anya már egyszer ott hagyott minket egy másik fasziért.
Apám teljesen ki volt borulva, ivott meg nyugtatókat szedett. Anyámnál ez a "kattanás" csak pár hétig tartott, utána apa egyből visszafogadta.
Amúgy mindig látszott rajtuk hogy apa full szerelmes, anya meg csak elvan vele, de ezt nem gondoltam volna soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!