Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veled volt már olyan, hogy...

Veled volt már olyan, hogy megtudtál valamit a szüleid múltjáról amit jobb lett volna nem tudni?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mit tud tudtál meg ?
2020. máj. 10. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem szülőm, de nagybácsim több is ávós volt, embereket bántott. Másik nagybátyám szadista volt, állatot kínzott, meg a saját gyerekét is. Szintén rokon a háború alatt elhurcoltak vagyonát fosztogatta. Ezek közül már csak egy él.
2020. máj. 10. 14:28
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Igen. Meg tudtam, hogy lehetett volna tesóm, mindig is szerettem volna egy tesót, de Anyám elvetette. Aztán elvált Apámtól. Így csonka családban nőttem fel egyedül... Pedig lehetett volna családom. Ennyi
2020. máj. 10. 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Akkor sem lett volna nagyobb családod, mert anyád nyilván azért vetette el a gyereket, mert már megromlott apáddal a házassága. Ha megtartja, akkor két gyereket kellett volna egyedül nevelnie. Az én anyám gyerektartás mellett is iszonyat nehezen tartott el engem egyedülálló szülőként. Ha lett volna még egy gyerekük, éheztünk volna.
2020. máj. 10. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Engem az taglózott le, amikor 12 évesen megtudtam, hogy apám elvált férfi volt, mikor anyut feleségül vette. Amúgy nincs ebben semmi, (sőt, most már fel sem tűnik), de nálunk a családban erről senki nem beszélt, tabu volt. Apu húszéves volt, a csaj 18, aztán tartott a házasság kb. 1 évig, és el is váltak. Utána apu 30 évesen nősült legközelebb, akkor vette el anyut. Egyszer az apai nagymamámmal sétáltunk a falujában nyári szünetben, akkor kérdezte a mamát egyik idős asszony, hogy én kinek a gyereke vagyok. (Apámék ugyanis többen testvérek). Mondta a nagyim, hogy melyik fiának vagyok a gyereke, és akkor kérdezte az asszony, hogy első házasságából? Mama olyan zavarban mondta, hogy dehogy, a másodikból. Aztán gyorsan elköszönt. Otthon persze kifaggattam, elmondta.

Amúgy semmi nincs ebben, de akkor olyan volt, mintha gyomron vágtak volna. Nem értem, egy ilyen dolgot miért kell ilyen titoknak övezni:((

2020. máj. 10. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Anyam ferjenek: sajnos a mostohaapam volt, volt egy lanya, akit kovetkezetesen letagadtak. Csak ok tudjak, miert. De a lanyt, Dorat emiatt nagyon irigyeltem, hogy milyen jo neki, nem kell szenvednie a szadista apja mellett. Egyszer eljott hozzank, megkereste az apjat, tobbet nem jott. Teljesen normalis es aranyos lany volt. A mai napig nem ertem, miert titkoltak el elolunk, hogy van a Dora. De erted! A sajat, verszerinti lanyaval nem foglalkozott - hala az Egnek!!! -, helyette anyammal a legnagyobb egyetertesben szadizott, szoban, fizikailag. Mindegy! Evek kitarto munkajaval sikerult ugy-ahogy osszeraknom magamat. Azt nem mondom, hogy mar nem erdekelnek, mert meg mindig bosszantanak, holott evekkel ezelott kimult mind a ketto. Ez ilyen dolog.
2020. máj. 10. 15:29
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a Dorát is bántalmazta, lehetett belőle rendőrségi ügy is, és azért titkolták, nehogy kiderüljön, mit is csinált azzal a lánnyal.
2020. máj. 10. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen hogy másodunokatestvérek. Fúj!
2020. máj. 10. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Kb. 16 voltam, amikor anyám elmondta, hogy volt az életében apám előtt egy srác, akit sokkal jobban szeretett, mint apámat, csak aztán pár hónap járás után ez a srác meghalt... Apámat meg kb. soha nem is szerette, csak őt.
2020. máj. 10. 16:17
 9/10 Metionin ***** válasza:
95%
Én 20 éves voltam, amikor megtudtam hogy apám még a születésem előtt felcsinált egy másik nőt, tehát van egy féltesóm. A házasságuk anyámmal akkoriban is jó szar volt már, apám vissza akart menni a szülőországába, anyám meg nem akart vele menni és ebből folyamatos balhé volt. Egyszer csak apám közölte hogy oké akkor ő megy, és kiutazott hogy házat keressen magának. Közben találkozott ezzel a nővel és megdugta. Utána mégiscsak hazajött és teherbe ejtette anyámat is. A féltesóm és köztem 1 év van. Elvileg a nő írt levelet apámnak hogy van gyereke, ha akarja nézze meg de apám nem foglalkozott vele. Egy szót se szóltak róla amíg 20 évesen véletlenül meg nem tudtam egy rokontól aki azt hitte hogy én tudok róla.
2020. máj. 10. 16:25
 10/10 anonim ***** válasza:
89%

Amikor 20 év után elváltak, megtudtam, hogy amikor még pár hónapos kisbaba voltam anya már egyszer ott hagyott minket egy másik fasziért.

Apám teljesen ki volt borulva, ivott meg nyugtatókat szedett. Anyámnál ez a "kattanás" csak pár hétig tartott, utána apa egyből visszafogadta.

Amúgy mindig látszott rajtuk hogy apa full szerelmes, anya meg csak elvan vele, de ezt nem gondoltam volna soha.

2020. máj. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!