Van, akinek jobb lett a kapcsolata a párjával, mint még a kapcsolatuk elején? Szerelmesebbek lettek, boldogabbak?
A párommal kicsit válságos lett a kapcsolatunk, több veszekedés.
Szeretjük egymást, de már nem annyira, talán megszokás lett, egyhangú a kapcsolatunk.
Szeretnénk helyre hozni a kapcsolatunkat. Amúgy együtt élünk.
tippeket szeretnék, mit tehetnék, hogy boldogők legyünk? Újra egymásba szeressünk?
Még mondhatni a kapcsolatunk elején vagyunk....
En pl az elejen csak kihasznaltam a paromat,mert but akartam felejteni,de azota van egy csodas gyermekunkes imadjuk egymast.
Tipp.Kedveskedes,kissebb megujulasok(haj....),feldobni a sexualis eletet,kozos programok(seta,allatkert)Probalj picit a kedveben jarni....de ne vidd tulzasba mert atfordulhat a dolog.A lenyeg hogy egyenrangunak kell maradni a kapcsolatban,senki ne hasznalja ki a masikat.
A veszekedesekkel meg nincs problema....utanna annal jobb a bekulos sex. :)
Mi jelent az hogy a kapcsolat elején vagyok?
az elején nálunk is voltak gondok,na nem azért mert nem szerettük egymást,összeszokási problémák voltak és tőlünk teljesen kivüálló dolgok amikkel nem igazán tudtunk mit kezdeni.
Imádom a párom még most is 12éve vagyunk együtt,ez nem változott az évek alatt,max lenyugodtunk és már nem vagyunk olyan hevesek mint régen.
Nekünk így van, valahogy magasabb szintre emelkedett a dolog.
Holnap leszünk 11 éves házasok, 13 éve vagyunk együtt, óvodás kisfiunk van.
A sok közös emlék, a küzdelmek (munkahelyi válság, anyagi mélyrepülés, gyermekágyi depresszió stb.) végső soron nagyon megerősítették a kapcsolatunkat.
Természetesen nálunk is voltak hullámvölgyek, sok veszekedés, egymás hibáztatása stb., de végül mindig jobban kerültünk ki belőle, mint ahogy belementünk!
Van rá esély ne aggódj!!!!
Mi például a pasimmal szerelmesebbek vagyunk egymásba mint az elején. (2 hónapja járunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!