New Orleans valóban az USA legveszélyesebb városa?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 10:36
3/8 anonim válasza:
Nem hinném.
Általában az ilyen listákat soha nem nagyvárosok vezetik, mert kisvárosokban kisebb a minta, így nagyobb kilengés lehetséges.
De csak a nagyokat nézve is pl Chicago sokkal rosszabb, Detroitról nem is beszélve.
4/8 A kérdező kommentje:
Bűnözés,bűnszervezetek szempontjából gondoltam.Nemrég olvastam róla egy cikket,ezért vetődött fel a kérdés.
2021. jún. 10. 19:15
5/8 anonim válasza:
Mivel,levettetted a választ leírom. New Orleans ! Annak idején,15-Lajos-é volt és fegyenctelepnek használta . Zsebmecőket,gyilkosokat,kurvákat,cigányokat,pszichopatákat,telepített oda nekik a leszármazottaik,élnek most ott . Ők alapították a várost !
6/8 anonim válasza:
Nem a legveszelyesebb de a legveszelyesebb varosoknak is vannak biztonsagos kornyekei.
Ezt nem ugy kell elkepzelni hogy egy veszelyes varosnak minden pontja veszelyes.
7/8 anonim válasza:
Szerintem Chicago, Detroit veszelyesebb, es LA-nek es New Yorknak is vannak rosszabb reszei.
8/8 anonim válasza:
Inkább az éghajlata miatt. Sok a mocsaras/vizes élőhely, teremnek a mérges kígyók, krokodilok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!