Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám látott rólam egy pár...

Anyám látott rólam egy pár képet, most pedig üzenetben őrjöng nekem. Hazamenjek szerintetek a hétvégén? :D

Figyelt kérdés

Kis gólyatáboros fotók a hök oldalán. :D A képen alkohollal vagyok látható, anyám meg nem tudom miért, de azt hitte, hogy csak kétszer ittam alkoholt, és akkor se sokat, én meg nem cáfoltam, mondván amit nem tud, az nem fáj neki. Most meg látott pár képet, és abból látszik, hogy nem igazak a feltételezései.

Amin a legjobban kiakadt, számomra elképzelhetetlen okokból, mert eddig leszbikusnak hitt, azon meg egy sráccal vagyok eléggé összeölelkezve a buli-sátor mellett. Most meg van győződve róla, hogy részegen lefeküdtem valakivel.

És most írkál nekem dühös üzeneteket, hogy alkoholista lettem, meg milyen debil vagyok. Meg hogy tuti szexeltem alkoholos befolyásoltság alatt...

Nem értem miért lihegi túl. 20 vagyok, 80 százalékban magamat tartom el. Viszont ami azt illeti haza akartam menni a koliból pár cuccért a hétvégén. de így nem tudom mennyire jó ötlet. Mit gondoltok?

2022. szept. 5. 21:13
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Hát, én nem láttam problémás képeket nyilvánosan. Meg amikor valaki fotózott odébb lehetett menni, ha valaki nem akar szerepelni, szóval szerintem nincs akkora gond. Mindenesetre ez már nem kérdésem része, hogy jó-e, hogy nyilvánosak a képek. :D
2022. szept. 6. 12:46
 32/34 anonim ***** válasza:
32%
Nem erre gondoltam, de igazából tényleg mindegy.
2022. szept. 6. 14:51
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Figyi. Amíg úgy kezeled, hogy hatással van rá ennek az elmeháborodott téveszmésnek a mérge, addig hatással lesz, amikor nem kezeled úgy, nem lesz. Én ignorálnám ezeket. Mint egy hisztis ovis, akinek nem volt gyerekszobája. Mit hisz, hogy te egy tárgy vagy, amit megvett, és ha ideges akkor előírás szerint működsz??
2022. szept. 7. 15:37
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Hazamész összeszeded a cuccaid és jössz
2022. szept. 7. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!