Anyám látott rólam egy pár képet, most pedig üzenetben őrjöng nekem. Hazamenjek szerintetek a hétvégén? :D
Kis gólyatáboros fotók a hök oldalán. :D A képen alkohollal vagyok látható, anyám meg nem tudom miért, de azt hitte, hogy csak kétszer ittam alkoholt, és akkor se sokat, én meg nem cáfoltam, mondván amit nem tud, az nem fáj neki. Most meg látott pár képet, és abból látszik, hogy nem igazak a feltételezései.
Amin a legjobban kiakadt, számomra elképzelhetetlen okokból, mert eddig leszbikusnak hitt, azon meg egy sráccal vagyok eléggé összeölelkezve a buli-sátor mellett. Most meg van győződve róla, hogy részegen lefeküdtem valakivel.
És most írkál nekem dühös üzeneteket, hogy alkoholista lettem, meg milyen debil vagyok. Meg hogy tuti szexeltem alkoholos befolyásoltság alatt...
Nem értem miért lihegi túl. 20 vagyok, 80 százalékban magamat tartom el. Viszont ami azt illeti haza akartam menni a koliból pár cuccért a hétvégén. de így nem tudom mennyire jó ötlet. Mit gondoltok?
#16 A felismerhetőségem végett nem válaszolnék. Anyám nem használja a profilom, full nyilvános fb oldalon vannak kint képek.
#20 Nincs ilyen tervem. Max azt mondom, hogy találkozót beszéltem meg valakivel. :D

A felismerhetőségem végett nem válaszolnék.
Miért, csak te voltál ott a gólyatáborban, vagy csak egy kép van kint, az is rólad?

Max anyád ismerne fel a történetről, senki más... Mi nem ismerünk, aki ismer, az meg nem tudja, hogy neked anyáddal ilyen vitád volt ugye.
De ránéztem találomra pár hökös oldalra, és sehol nem találtam nyilvános fotókat gólyatáborról.

"full nyilvános fb oldalon vannak kint képek"
Azért náluk is vannak gondok a toronyban. Egy gólyatábori fotót úgy kirakni, hogy esetleges vaskalapos szülők, későbbi féltékeny partnerek, pár év múlva a leendő főnökök megnézhessék, az irtózatos hülyeség. Elvileg egyetemisták, gyakorlatilag óvodás szinten nem látják át ennek a kockázatait. Ha meg nem írattak alá veletek papírt, hogy hozzájárultok a közzétételéhez, akkor meg eleve jogellenes.
Kérdező, apukád él? Veletek él? Ő mit szólt hozzá? Ő nem tudja anyukádat lenyugtatni?
Apu él, együtt lakik velünk, de kb olyan, mint egy idegen. Nem igazán beszél velem sem. Hosszú sztori kicsit.
Egyébként nem gázosak a képek, mert tényleg semmi izgi nem történik rajtuk, későbbiekben nem kéne, hogy problémát okozzon szerintem senkinek. Legalábbis én láttam az összeset. Semmi extra. Csak anyunak elég alacsony az ingerküszöbe... :D

Teljesen kulturáltak a képek, amiken rajta vagyok. Nem hánytam le magam, nem nyelek le éppen senkit, meg ilyenek. Egy-egy mosolygós csoportkép, amin egy feles van a kezembe speciel nem olyan extra, meg egy ölelést sem gondolnék hű de problémásnak. A legtöbb kép kb ennyire problémás.
Meg igazából tanári pályára készülök, magyar-matek szakpárral, szóval nem hiszem hogy a későbbi elhelyezkedésemet ez fogja keresztbe húzni napjaink tanárhiánya mellett. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!